SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atilla Birlik Kalıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Teknik direktör Metin Yıldız'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer görüşmelerini sürdüren transfer komitesi, iç transferde Serdar Samatyalı, kaleci Emrah Tuncel, Alper Akıncı'nın ardından golcü futbolcu Atilla Birlik (fotoğraftaki) ile de yeniden anlaşma sağladı.

Dış transferde ise İstanbulspor'dan Mustafa Sert, İzmirspor'dan Muammer, Darıca Gençlerbirliği'nden Emre ve Marmaris Belediyespor'dan Olcay'la anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'lu İsmail ile de ön anlaşma yapmıştı.

Oldukça kabarık bir liste sunduğu transfer komitesine öncelikli alınması gerekli şartı koyduğu futbolcular için acele edilmesini istediği öğrenilen Metin Yıldız'ın, iç transferde de problem yaşanmaması konusunda başkan Haşim Karadağ ile bizzat görüştüğü ifade edildi.

Yaptığı görüşmede kendisine önümüzdeki sezon için
Malatyaspor'da oynamayı düşünmediğini söyleyen kaleci Bora'yı tamamen sildiği belirtilen Yıldız'ın, görüşülenlerin dışında kale için kalitesini ispatlamış 2 isimle daha dirsek temasına geçtiği, bu isimlerin birkaç gün içinde netlik kazanacağı bildirildi.

Bir kaleci, iki orta saha ve forvet için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenilen yönetimin, ilk etapta görüştüğü futbolculara kulüplerinin astronomik fiyatlar belirlemesi nedeniyle geri adım atarak Metin Yıldız'ın sunduğu listede ismi yer alan diğer oyuncularla görüşmelere hemen başladığı öğrenildi.

Bu arada iç transferde sorun çıkarmayacak oyuncularla daha önceden yola devam edeceğini açıklayan Malatyaspor Yönetimi'nin, Serkan Bensol ve kaleci Şenol Karagöl'den sonra Hakan Bayraktar ile de yeni sezonda devam etmeyi düşünlmediği ifade edildi. Malatyaspor, ayrıca futbolcusu Cem ile de yollarını ayırmıştı.

Diğer yandan Malatyaspor'un defansın sağ kanadı için düşündüğü İstanbulspor'lu Mahmut'la anlaşabilmek için takım arkadaşı Mustafa Sert'i devreye soktuğu, ayrıca Ankaraspor'lu forvet Emre'nin de temas edilen oyunculardan biri olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız