SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atilla Kantarcı İstifa Etmiş..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un başkan yardımcılarından Atilla Kantarcı'nın, kulüpteki görevinden istifa ettiği bildirilirken, Kantarcı da bu haberi doğruladı.

Malatyaspor Kulübü'nün 24 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulunda; Belediye kanadını temsilen Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yapan isimlerden biri ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Kantarcı, genel kurul sonrası yapılan görev bölümünde, Başkan Yardımcılığı ve Futbol Şube Sorumluluğunu üstlenmişti.

Özellikle son 15 gündür huzursuz olduğu ve istifa ettiğine ilişkin haberler kulislerde dolaşan Kantarcı, TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a, istifa ettiğini doğruladı. Kantarcı, "Göreve geldiğim günden itibaren bazı sorunlar gördüm ve istifaya karar verdim." diyerek istifasını yönetime gönderdiğini, bu konudaki değerlendirmeyi yönetimin yapacağını bildirdi.

Malatyaspor yönetiminin ise, Kantarcı'nın istifasını kabul etme eğiliminde olmadığı, Başkan Vekili İlyas Karahan'ın Kantarcı ile istifasını kabul etmeyeceklerini bildirdiği bir görüşme yaptığı, Pazartesi günü bu konuda bir açıklama yapılmasının beklendiği öğrenildi.

İstifanın gerisinde, takımda "profesyonel" olarak görev yapan bazı kişilerin, "kendi görev sınırlarının dışına taşması, yönetimin sorumluluğundaki işlere müdahale etmeye kalkışması"nın yattığı öne sürülürken, bir başka iddia da istifanın yönetim içerisindeki bazı konularla ilgili sıkıntıdan kaynaklandığı şeklinde.

Öte yandan, Isparta kampını sürdüren ve 2 günlük izin yapmakta olan Malatyaspor'un, Pazar gününden itibaren düzenlenecek Davras Turnuvası nedeniyle kampa yeniden devam edeceği, 1-5 Ağustos tarihleri arasındaki turnuvanın ardından Malatya'ya döneceği bildirildi. Sarı- kırmızılı ekibin, 13 Ağustos'ta sezonu açmayı planladığı da haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız