SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atilla'nın Yerine Göksu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:20
Atilla'nın Yerine Göksu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Bahattin Atilla’nın istifa etmesi nedeniyle yerine vekaleten Doğanşehirli Ankara Polatlılar Derneği Başkanı ve MASTÖB Genel Sekreteri olan Kamil Göksu atandı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Kamil Göksu, “MASTÖB Ankara Şube Başkanımız Sayın Bahattin Atilla’nın istifası nedeniyle boşalan Başkanlığı Genel Sekreter sıfatım nedeniyle vekaleten ben yürütmek mecburiyetinde kalmış durumdayım. 30 Ağustos 2013 tarihinde yapacağımız Genel Kurul Toplantısı neticesinde yeni yönetim ve denetim kurullarını belirleyeceğiz. 30 Ağustos 2013’te tüzüğümüz gereği yapacağımız genel kurulda Genel Başkanımız Sayın Bekir Alyüz’ünde takdir edeceği bir başkan adayının belirlenmesi durumunda her zaman olduğu gibi destek ve katkılarımı esirgemeyeceğimi ifade ederim. MASTÖB toplumun herkesimi tarafından kabul görmüş çok değerli kişiler tarafından kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Kurucu Genel Başkanımız eski Bakanlarımızdan Ahmet Kararaslan ve Ankara Şube Başkanımız tüm Malatyalıların gönlünde büyük bir taht kurmuş Malatyasporun eski başkanlarından merhum Nurettin Soykan’dır. Bizlerde bu saygın kişilerin kurup bizlere emanet ettiği bu kuruluşu el birliği ile daha iyi noktalara getirmek zorundayız. MASTÖB Ankara Şube olarak 20 Temmuz 2013 tarihinde bir iftar yemeği yapmayı kararlaştırdık. Sayın Genel Başkanımız Bekir Alyüz ve Yönetim Kurulunu iftar yemeğimize davet ediyoruz. Genel Merkezle ve tüm sivil toplum örgütleri ile uyum içinde çalışacak bir yönetim kurulunun oluşması için kendilerinin tavsiyelerini dikkate alacağız. Ben vekaleten yürüttüğüm başkanlık görevimi genel kurul tarihine kadar yapacağım ondan sonraki süreç genel kurulun takdirindedir. MASTÖB aslında bu güne kadar tüm Malatyalıların istifade edeceği çok önemli bir projeyi Malatyalılara kazandırmıştır. Ankara-Gölbaşı ilçesinde yaklaşık 3 bin metrekarelik Sosyal Tesis arsasını Milli Emlak’tan 49 yıllığına kiralamıştır. Genel Merkezimizin de bundan sonraki süreçte bu arsanın projesine uygun hale getirilmesinde MİAD ve MEV ile istişare içine girerek önemli adımlar atacağına inanıyorum. Bizler birer sivil toplum örgütleri olarak kısır çekişmelerden uzak durup, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek daha iyi projelerin gerçekleşmesine vesile olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

İstifa eden MASTÖB Ankara Şube Başkanı Bahattin Atilla ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Malatya ve Malatyalı hemşerilerimizin hizmetinde olmak için mutlaka dernekçi olmak gerekmiyor. Benim başkanlıktan ayrılma sebebim Genel Merkezle olan sorunlar olarak gözükebilir ama mevcut Genel Başkan Bekir Alyüz’ün Malatya’ya hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğunu biliyorum. Kendisi değerli bir insan ve fedakar bir yapıya sahiptir. Böyle soyu bitmiş insanların, çevresindeki bazı insanlar tarafından tüketilmemesi için dost tavsiyelerinde bulunmayı da görev kabul ettim. Kendisine her zaman başarılar ve sağlıklar diliyorum.

Ayrıca Malatya Eğitim Vakfı’nın başına gelen değerli Bakanım Metin Emiroğlu’na da başarılar diliyorum. Yavaş yavaş dernekler başkanlarını buluyor.

Ankara MASTÖB de şu an başkanlığı yürüten Kamil Göksu kardeşimde başkanlar kervanına katılmıştır. Ona da güveniyor ve üstün başarılar diliyorum.

Bizim başkan olmamıza gerekte yoktu. Biz her zaman Malatyalılar ve Türk Milletinin hizmetindeyiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız