SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atın Ayağı Tökezleyince!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:05
Atın Ayağı Tökezleyince!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Gençlik Yürüyüşü'ne katılan cirit sporcusu, atın ayağının tökezlemesi sonrası atıyla birlikte yere düştü. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Yürüyüşü düzenlendi. İnönü Stadyumu önünde başlayan yürüyüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’nın Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından sona erdi.

Törenin sona ermesinin ardından cirit sporcusu Korkut Güler, takım arkadaşlarıyla anıt önünden ayrılmak istedi ancak, atın ayağının tökezlemesi sonucu atıyla birlikte yere düştü. Atın altında kalan Güler, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Yere düşen at büyük uğraşlar sonucu ayağa kaldırılırken, yaralanan cirit sporcusu ise olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Sadi Fındıklı, “Çelenk sunma törenimizle gençlik haftamızı başlattık. Haftamızın içerisinde oldukça yoğun faaliyetler var. Yapacağımız etkinliklerle gençlerimizi testlere tabi tutup, spora yönlendireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız