SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atiye'li AVM Kutlaması

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:23
Atiye'li AVM Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park AVM’nin 5’inci yıldönümü törenle kutlandı. Sanatçı Atiye ve protokol üyelerinin katılımı ile 5’inci yıl pastası kesildi. 

Malatya Girişim Grubu tarafından yaptırılan Malatya Park AVM’nin 5’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda, şarkıcı Atiye ve protokol üyelerinin katılımı ile 5’inci yıl pastası kesildi.

Malatya Park AVM’nin ilk kiracılarına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Malatya Park AVM yönetim kurulu başkan yardımcısı Adnan Başdemir, diğer ilgili ve yetkililer plaket verdi.

Programda konuşan Malatya Park AVM yönetim kurulu başkan yardımcısı Adnan Başdemir, 32 kişinin bir araya gelerek yaptırdığı Malatya Park AVM’yi 5 yılda 9 milyon kişinin ziyaret ettiğini belirtip, Malatya Girişim Grubu olarak Hilton Oteli’ni de Malatya’ya kazandırdıklarını vurguladı. Başdemir, Malatya Park AVM’nin Avrupa'da yılın AVM'si seçildiğini de hatırlattı.

Malatya Park AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir, daha sonra yaptığı açıklamada ise “5’nci yıl kutlamalarında yanlışlıkla 5 yılda 9 milyon kişi ziyaret etti dedim. Bir yılda 9 milyon kişi giriş yaptı. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 14 Kasım 2009 yılında açılmış ve çok kısa sürede bölgemizin öncelikli çekim merkezleri arasına girmiş ve yıllık 9 milyonu bulan ziyaretçi sayısı 5 yıl içerisinde 40 milyonu aşmıştır” dedi.

ATİYE KONSERi..

Kuruluş yıldönümüne katılan şarkıcı Atiye, Malatya’da sevenleriyle buluştu. 

Malatya Park AVM, kuruluşunun 5’inci yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Malatya Park AVM’de sevenleri ile buluşan Atiye, bir ara izleyenlerin yanına gitti. Sevenleri tarafından ilgi gösterilen Atiye, mini konserinde hayranlarını coşturdu. AVM’nin 3 katını da dolduran Atiye hayranları, zaman zaman sanatçıya parçalarında eşlik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız