SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atkıyı Kim Verdi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, 1 Mart'taki Malatyaspor- Diyarbakırspor maçına gelmeyen AKP'li siyasilere tepki olarak "Merak ediyorum, Başbakan'a Malatyaspor atkısını kim takdim edecek?" diye sormuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya gezisi sırasında konuşmasından önce iki ayrı Malatyaspor atkısı verildi ve başbakan bunları boynuna taktı. Başbakana, atkıları platform çevresinde önlem alan koruma polislerinden biri vermişti.

"ATKIYI KİM VERECEK?"
Malatyaspor Başkanı Karadağ, Diyarbakır maçından sonra Malatyaspor’un sahipsiz bırakıldığını öne sürerek “Malatyaspor, Malatyalıların namusu ve şerefidir. Seçimler öncesi boyunlarına Malatyaspor atkısı takıp gezenler şimdi buraya gelmiyor. Merak ediyorum, Başbakanımız 10 Mart'ta Malatya'ya geldiğinde kim Malatyaspor atkısını takdim edecek? Bakın, eğer bu takıma sahip çıkılmaz ise bu takım küme düşer" demişti.

POLİSE KİM VERDİ?
Karadağ'ın bu açıklaması daha sonra polemik konusu da olurken, Başbakan Erdoğan Hükümet Meydanı'ndaki konuşmasına başlamadan önce Malatyaspor atkıları Başbakan Erdoğan'a ulaşmıştı bile.

Ancak, ne Başbakan İnönü Stadı'na helikopterle indiğinde görüşmek isteyip de görüşemediği öne sürülen Malatyaspor Başkanı Karadağ, ne de yerel siyasilerden biri atkıları ulaştırmıştı.

Erdoğan'ın koruma polisine atkıları veren kişinin, gözlüklü ve şişman birisi olduğu konuşulurken, bu kişinin "saçlı" olması nedeniyle düşünülen kişi olmadığı, Malatyaspor Taraftar Derneği'nin "daha çok lakabıyla tanınan" yöneticilerinden 'Moris" lakaplı Murat İpekten olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız