SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atladılar Dediler!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:30
A- A+ PAYLAŞ
 
Uluslararası hava sahasında Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit olan Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın annesi Zennure Ertan, "Biz bu kadar aciz miyiz ki hemen bulamıyoruz? 13 gün sonra bulundu. Atladıysa tekrar nasıl denizin dibine gitti. Ben bunu da anlayamıyorum" dedi. 
 
Malatya 7. Ana Jet Üssü’nden görev uçuşu için havalandıktan sonra Akdeniz üzerinde Suriye tarafından düşürülen Türk jetinde şehit olan Malatyalı Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın ailesini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, anne Zennure Ertan ile bir süre görüştü.
 
Anne Zennure Ertan, "Emin olmak istiyorum. Çocuğumun yüzünü görmek istiyorum. Bu nasıl bir şey her şeyleri bulunuyor, kendisi denizin dibinde. Botları bulundu, çorapları bulundu dendi, tulumları nerede? Onların tulumlarında izleme cihazları var. Niye sinyal alınmadı, niye beklendi o kadar? Bunların hepsini ben kendime soruyorum. Beynimin içine yerleştiremiyorum, anlayamıyorum. Biz bu kadar aciz miyiz ki hemen bulamıyoruz? 13 gün sonra bulundu. Atladıysa tekrar nasıl denizin dibine gitti. Kalbim öldü demiyor, ben çocuğumun öldüğüne inanmıyorum. Ancak yüzünü görürsem inanırım. Yoksa kimse bana inandıramaz. Sağ dendi, atladılar dendi. Atladıysa yüzde 90 kurtuldu dediler, kesinlikle kurtulma imkanı var dediler. Atladıysa sonra ne oldu" ifadelerini kullandı.
 
Ertan ailesinin bulunduğu sitenin yanına Malatya Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Çevre sitelere Türk bayrakları asılırken, Ertan ailesinin oturduğu siteye de dev bir Türk bayrağı asıldı.
 
Bu arada, Genelkurmay’ın yayınladığı fotoğraflardaki beyaz kaskın Yüzbaşı Gökhan Ertan’a ait olduğu belirtilirken, diğer kaskın ise Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’a ait olduğu kaydedildi. Fotoğraflar arasında pilotların oturduğu koltuk altlıklarının da olduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız