SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atletik Basketbol'un Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:43
Atletik Basketbol'un Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Yıldız Erkekler Ligi'nde Atletik Basketbol, Yeni Balaban'ı 54-36 yendi.

Atletik Basketbol ile Yeni Balaban, Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. C klasman hakemi Merve Kekeç ile il hakemi Nevzat Kaya'nın yönettiği müsabakaya iki takımda hızlı başladı.

Karşılıklı sayılarla geçilen ilk periyodu, Atletik Basketbol 18-12 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreği Atletik Basketbol'un üstünlüğüyle geçildi. Hücum ve savunmada etkili bir görüntü ortaya koyan Atletik Basketbol, rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermedi ve devreyi 29-18 üstün tamamladı.Müsabakanın üçüncü çeyreğinde de Atletik Basketbol rüzgarı devam etti. Hücum ve savunma ribauntlarında üstün olan Atletik Basketbol, faul atışlarında da yüksek bir yüzdeyle oynadı ve çeyreği 41-27 önde tamamladı.

Final periyodunda da görüntü değişmedi. Rakibine fazla sayı şansı tanımayan Atletik Basketbol, bu periyotta 13 sayı üretti. Savunmadaki başarısıyla dikkat çeken Atletik Basketbol, müsabakayı 54-36 kazandı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız