SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atletizm Antrenör Kursu Açılacak

0
Güncellendi - 2017-04-25 21:44:13
Atletizm Antrenör Kursu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Malatyalı olan Doç. Dr. Mehmet Bayansalduz yaptığı açıklamada Mayıs ayı içerisinde açacakları 1. Kademe Atletizm Yardımcı Antrenör Kurslarından birini de Malatya’da açacaklarını söyledi.

Türkiye genelinde belirlenen bazı merkezi illerde atletizm antrenör kursu açmaya karar veren Türkiye Atletizm Federasyonu bu kapsamda Malatya’yı da kurs açılacak iller arasına dahil edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Bayansalduz, “1. Kademe Atletizm Yardımcı Antrenör Kursu 5-15 Mayıs tarihlerinde Erzincan'da yapılacak. Akabinde tam tarihi yakında belirlenerek Mayıs-Haziran arası İzmir ve Malatya'da, sonrasında İstanbul'da kurslarımız açılacak. Ancak talep olduğu sürece diğer illerde de kurslarımız açılacak. 1. Kademe Atletizm Yardımcı Antrenör Kurs taleplerini mümkün olduğunca karşılamaya çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Diğer kademe kurslar ve seminerlerle ilgili duyurularımızı daha sonra yapacağız. Taleplerin bir an önce Federasyonumuza yapılmasında fayda bulunmaktadır” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız