SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atletizm Antrenör Kursu Açılacak

0
Güncellendi - 2019-11-12 02:13:23
Atletizm Antrenör Kursu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan atletizm 1.kademe yardımcı antrenör kursunun 19-29 Kasım tarihleri arasında Malatya'da gerçekleştirilecek. Kurs başvuruları 15 Kasım'da sona erecek.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sitesinde yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Atletizm Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 19 – 29 Kasım  2019 tarihleri arasında ilimizde Atletizm 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Açılacaktır. 15 Kasım 2019 tarihinde kurs başvuruları sona erecektir. 25 Kasım 2019 (Türkiye Atletizm Federasyonu Resmi İnternet Sayfasında Yayınlanacaktır. Listede İsmi Bulunmayan Kursiyerler Kursa Katılamayacaklardır.) Muaf olan adayların 25 Kasım 2019 tarihinde saat 08.30'a kadar tüm evraklarla birlikte kurs yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. (Muafiyet şartlarını taşıyan kursiyerler, durumlarını resmi olarak belgelendirmek zorundadır.) Üniversitelerin Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi veren bölümlerinden mezun olanlar Aslı Gibidir yapılan diplomaları ile temel eğitim programında yer alan derslerden muaf tutulurlar. Kademeleri itibariyle başka bir antrenör kursunda başarılı olanlar girdikleri kurs tarihinden itibaren dört yıl içinde açılan aynı kademedeki Atletizm kursuna başvurduklarında Antrenör Eğitim Yönetmeliğinde belirtilen dersler ve saatlerin aynı olması durumunda almış olduğu antrenörlüğe ait onaylı antrenör belgesi ve onaylı ders içeriklerini teslim etmeleri halinde temel eğitim programında yer alan derslerden muaf tutulurlar. Onaylanmamış (fotokopi) evraklar muaf olmaya yeterli değildir. Kurs alt kontenjanı 25 kişi olup, sayının yeterli olmaması durumunda sistem otomatik olarak kursu iptal edecektir. (Ücretler Bir Sonraki Kurs Dönemine Aktarılmayacağından Kursa Başvuran Antrenörler Ücret İadelerini Dilekçe ve Banka Dekontları İle Atletizm Federasyonu Başkanlığına Başvurarak Yapacaklardır.) Kayıt işlemleri e-Devlet üzerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi” ne kullanıcı adı ve şifre ile girilerek aşağıda belirtilen evraklar Bilgisayar Ortamına Yüklenerek başvuru yapılacaktır. Örneğin; Sağlık Raporunuzu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden 6 aydan fazla ceza almadığınıza dair yazıyı alarak, bilgisayar ortamına aktardıktan sonra başvurunuzu gerçekleştirmeye başlayınız. (Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Kayıt Yaptırmayan veya Eksik Evrak Yükleyen Kursiyerlerin Başvuruları Dikkate Alınmayacaktır.) E-Devlet üzerinden sisteme yüklenecek belgeler; Diploma, 2 Adet Fotoğraf (Erkek Adaylar Kravatlı ve Sakalsız), Sağlık Raporu (Antrenörlük Yapmasında Sakınca Yoktur İbaresi Olmalı), Adli Sicil Kaydı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Cezaları Olmadığına Dair Yazı (Aslı), Nüfus Cüzdanı Kopyası, Teorik Derslerden Muaf Olduğuna Dair Belge. Ödemeler kayıt esnasında verilen Referans Numarası ile Kurum Adı Spor Federasyonları adıyla yatırılacak olup, IBAN numarasına yatırılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Ödemelerinizi, E-Devlet Siteminden Antrenör Kurs Kaydı Sırasında Verilen Referans Numarası ile Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Üzerinden veya Garanti Bankası gişelerinden yapabilirsiniz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız