SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atletizm Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:11
Atletizm Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

 Malatyalı milli atletizmciler, Dünya Gençler, Akdeniz Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını, Malatya'da ilk kez açılan Milli Takım Kampı'nda yoğun tempoda sürdürüyor. 

29 Mart'ta Ankara'da yapılan Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'nda birinci olan Derya Karakurt ile Serkan Doğan, Atletizm İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mahmut Aluçluer ve Antrenör Erdal Altun nezaretinde Malatya İnönü Stadı'nda antrenmanlarına devam ediyor.

Malatya'da devam eden milli takım kampıyla ilgili bilgiler veren Atletizm İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mahmut Aluçluer, Türkiye Atletizm Federasyonu'nun Atletizm Milli Takım Kampını Malatya'ya verdiğini belirtti.

Malatya'da ilk kez Atletizm Milli Takım Kampı'nın açıldığını kaydeden Aluçluer, kampta Malatyalı sporcuların olmasının kendilerini ayrı bir gurur verdiğini ifade etti.

Aluçluer, kampın Malatya'da olmasının kendileri için avantaj olduğunu belirterek, "Esenlik Malatya Belediyespor ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımız ile Malatya'da bir arada çalışma imkanı yakaladık. Bu anlamda kampın Malatya'da olması bize büyük bir avantaj sağlıyor. Sporcularımız ile daha verimli çalışma imkanı yakaladık. Bunun yanı sıra sporcularımız daha iyi motive oluyor" dedi.

Aluçluer, milli sporcu Derya Karakurt'un 13-15 Haziran tarihlerinde Fransa'da yapılacak olan Akdeniz Şampiyonasına, 15-16 Ağustos tarihlerinde Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına ise Serkan Doğan'ın katılacağını kaydetti.

Aluçluer, milli takım kampının 10 Haziran'da sona ereceği ifade etti.

Milli sporcu Derya Karakurt ise, kampın verimli geçtiğini ifade ederek, "Fransa'da yapılacak olan Akdeniz Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyorum. Bu anlamda Malatya'da milli takım kampındayız. Kamp çok verimli geçiyor.

Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren milli sporcu Serkan Doğan da, milli takım kampının Malatya'da yapılmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Doğan, kampı verimli geçirip, Avrupa Şampiyonası'nda derece yapmak istediğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız