SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atletizm Yarışmaları

A- A+ PAYLAŞ
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları'nın 27 Ekim günü düzenleneceği duyuruldu. 
 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi;" Atletizm İl Temsilciliğinin 2011 yılı faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları, 27 Ekim 2011 tarihinde İnönü Üniversitesi karşısındaki kros parkurunda yapılacaktır. Yarışmaya katılacak kulüpler, okullar ve sporculara duyurulur. Atletizm yarışmaları 27 Ekim 2011 tarihinde saat 10.00'da İnönü Üniversitesi karşısındaki kros parkurunda yapılacak. Yarışmalara sporcular 2010-2011 sezonu vizeli kulüp-okul-ferdi lisansları ve sağlık raporları ile katılacaktır. Lisansı veya sağlık raporunu ibraz etmeyen sporcuya göğüs numarası verilmeyerek yarışmaya alınmayacak. Yarışmalar Atletizm Federasyonu IAAF kurallarına göre yapılacaktır. Talimatta yer almayan hususlarda Tertip Komitesi yetkilidir. Yarışmalarla ilgili her türlü bilgi, Atletizm İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer'den alınacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız