SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atlı Okçuluk Şampiyonası

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:25:27
Atlı Okçuluk Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile ortaklaşa düzenledikleri Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final B Grubu Müsabakalarının 28 ile 30 Temmuz tarihleri arasında MAŞTİ yanındaki alanda yapılacağını açıkladı.

Başkan Polat, birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Yeşilyurt Belediyesinin bu defa da Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final B Grubu Müsabakalarına ev sahipliği yapacağını açıkladı.

28 ile 30 Temmuz tarihleri arasında MAŞTİ yanındaki alanda, Sabri Kavuncu Anısına düzenlenecek “Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Yeşilyurt Kupası” yarışmalarına tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organizasyonu yapılan bu müsabakalara ev sahipliği yapacak olmanın ayrı bir onurunu yaşıyoruz. 28 ile 30 Temmuz günleri arasında düzenlenecek müsabakalarda farklı bir heyecan yaşanmasını bekliyoruz. Malatya’da misafir edeceğimiz sporcularımız tarihi spor oyunlarımızı sergileyecekler. Yarışmaların açılış töreni 29 Temmuz Cumartesi günü 09.30’da yapılacaktır. Yarışmalar sonucunda dereceye girecek sporcularımıza ödüllerini takdim edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizi, sporseverleri, yazılı ve görsel medya kuruluşlarımızın değerli temsilcilerini üç gün sürecek “Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Yeşilyurt Kupası” yarışmalarını izlemeye davet ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız