SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atmalılar Buluşuyor

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin her yöresinde yaşayan Atmalılar, 7-8 Ağustos 2010 tarihlerinde Malatya'nın Arguvan ilçesinin Güngören köyünde bir araya gelecek.

Malatya Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük, Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasında, 7-8 Ağustos 2010 tarihlerinde Arguvan Atma yöresinde ve Türkiye'nin her yöresinde yaşayan Atmalıları bir araya getirmek için bu etkinliği düzenleyeceklerini belirterek, "Atmalılar Derneğinin organize ettiği büyük buluşmaya 7 Ağustos sabahı Arguvan'da buluşmayla başlayacak ve Atmalılar İlköğretim Okulu ziyaret edilip tanışma konuşmaları yapıldıktan sonra ikramda bulunulacak. Daha sonra Atma'nın bazı köylerine geziler düzenlenecek. Akşam'da Güngören köyünde Atmanın gelenek ve göreneklerine göre yemek ikramının ardından Atma yöresi kültürü tanıtılacak" dedi.

Türkiye genelinde 23 ilde dernekleri bulunan 150 kadar Atmalının ilk kez Atma bölgesine geleceğini de bildiren Başkan Başıbüyük, daha sonra Atmalıların Türkiye'ye dağılma bölgesi olarak bilinen Kapıdere köyünde öğle yemeğinden sonra dışardan gelen konukların bölgelerine uğurlanacağını söyledi.

Türkiye'de yaşayan tüm Atmalıları bu buluşmaya davet eden Başıbüyük, 7 Ağustos 2010 Cumartesi günü akşamı da yapılacak konuşmaların ardından Haydar Ulaş, Fatma Şahin, Gurup Arguvan, Battal Çıplak'ın konser vereceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız