SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ATO Heyetinden MTSO Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-05-19 04:31:22
ATO Heyetinden MTSO Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Türkiye çapında önemli işlere imza atan çok değerli bir abimizi Malatya’da ağırlamaktan son derece memnunuz. Kendimize kardeş oda olarak gördüğümüz Ankara Ticaret Odası, bizim için ciddi anlamda vizyonunu ortaya koyan bilgi birikimini paylaşan bir yapıya sahip. Kendilerine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cenaze için Malatya’da bulunduklarını belirten Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, "Ankara Ticaret Odası Türkiye’nin 2. büyük sivil kuruluşu. 157 bin üyemiz mevcut. Ankara problemleri de, değerleri de, sorunları da olan bir şehir. Ankara üzeri örtülü bir hazine. Bir takım sorunlarımız var bu sorunları çözüp Ankara’nın önünü açmak. Ankara savunma sanayinde dünyanın en önemli şehirlerinden birisi, metal sanayinde, sağlık turizminde devletin merkezi. Ankara’da bunların önünü açarak hem sanayiciyi, hem üreticiyi, hem tüccarı, hem ihracatçıyı, hem turizmciyi, hem sağlıkçıyı nasıl rahatlatırız, önlerini nasıl açarız bunun gayreti içindeyiz bizde. Ankara Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı 2 önemli faaliyetten bir tanesi Malatya’yı da yakından ilgilendiriyor.  Ülkede markaya değer katmak ve marka sayısını artırmak adına Marka Festivali düzenliyoruz. Bir diğeri ise Malatya’yı da yakından ilgilendiren Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi. Türkiye’de 3 tane yurt dışından Avrupa Birliği’nden coğrafi tescil almış ürünümüz var. Aydın inciri, Antep Baklavası ve Malatya Kayısısı. Bu anlamda Malatya Türkiye’ye örnek teşkil etmesi açısından bizim için çok önemli. Eylül ayında ki zirvemiz öncesi inşallah Oğuzhan Başkanımızla bir araya gelerek kayısıyı konusunu detaylı bir şekilde tekrar görüşeceğiz.” dedi.

Konuşmaların sonunda Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü. Toplantıya katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'a kayısı hediye ederken Başkan Baran ise Ankara Tiftik keçisi yününden yapılmış atkı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız