SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atölyenin Açılışını Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:54
Atölyenin Açılışını Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Pütürge ilçesinde Kadın Girişimciler Derneği tarafından açılan konfeksiyon atölyesinin açılışını yaptı. 
 
Açılışa; Tepehan Belde Belediye Başkanı Mehmet Öner, İl Genel Meclis üyeleri; Battal Paşahan ve Hasan Hüseyin Şahin, Partinin İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve Selim Çağlar, il yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Turan Koç katıldı.
 
Kadın Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen konfeksiyon atölyesinin açılışında konuşan Milletvekili Öznur Çalık, "Böyle birlik beraberlikle kadınları işlerin başında görmek beni mutlu ediyor" dedi. Daha sonra konuşma yapan Pütürge Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aysun Taşkın, "Sizin sayenizde bir olduk ve atölye açtık. Bize malzeme konusunda yardımcı oldunuz, teşekkür ederiz vekilim" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Milletvekili Çalık, anında irtibata geçerek Sakuşağı Derneği’nden 2 bin TL’lik yardım bağışı aldı, Malatya'da bulunan bir işadamından ise gömlek işi aldı. Çalık, dikiş makinesinin başına geçip gömlek dikmeye de başladı.
 
Açılıştan sonra dernek ile birlikte ilçe kaymakamını ziyaret eden Çalık, Kaymakam Fatih Çelikkaya tarafından ilçe sorunlarını dinleyerek, buradan ilçede yapımı sürdürülen devlet hastanesi inşaatını gezmeye gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız