SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atom Karınca Gibi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:17:33
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, İstanbul'da Hekimhan Çevre Köyleri Derneği'nin konuğu oldu.Yemekli toplantıya çok sayıda Malatya Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri de katıldı.

Hekimhan Çevre Köyleri Dernek Başkanı Mehmet Çelik yaptığı konuşmada, Hekimhan’da tüm köy muhtarlarını arayarak köylerin ihtiyaçlarını belirleyerek doszya haline getirdikllerini ve Milletvekillerine sunacaklarını belirtti. Çelik, her ay yemekli istişare toplantısı yaptıklarını da belirtti.

Malatya Gönül Birliği Dernek Başkanı Ali Seydi Turan ise konuşmasında Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'e düzenlenen toplantıya katılması nedeniyle teşekkür etti. Turan, Hekimhanlıların ve Malatya'nın sorunlarını dile getirerek. Hekimhan tren istasyonuna bir üst geçit yapılmasını istedi.

"Ömer Faruk Öz , Atom Karınca gibi bir Milletvekilimiz" diyen Turan konuşmasında ayrıca Öz'den Malatya için çok şeyler beklediklerini belirterek, " Malatyalılar birlik beraberlik olması gerekir. Dedikodu dan uzak durmamız gerekir. Projelerin konuşulması gerekir. Gelin kardeş olalım bir birimizi sevelim. Malatya’mıza hizmet edelim"

Malatya Sivil Toplum Örgütü Başkanı Bekir Alyüz, MASTÖB'ün büyük bir sivil toplum örgüt olduğunu önümüzdeki günlerde çalışma komisyonları kuracaklarını belirterek şunları ifade etti:

"Malatya’mız Büyükşehir oldu daha çok çalışmamız gerekir. Malatya milletvekillerimizle beraber çok güzel şeylerin altına imza atacağız".

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de konuşmasında Hekimhan’ın ve Malatya'nın sorunlarıyla yakınen ilgilendiğini belirterek, "Hekimhan’ımıza tam teşekküllü bir hastane yaptıracağız. Hekimhan Demir Çelik İşletmeleri faaliyete geçecek. Bu demir çelik fabrikasında iki bine yakın kişi istihdam edilecek. Demir yolu taşımacılığını hızlı hale getirerek İskenderun Demirçelikle iletişimi hızlı bir yapıya kavuşturacağız. Hekimhan'a duble yol yapılması içinde elimizde gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olduğumuz için köylerin mahalle olduğundan dolayı daha çok ödenekle köylerimizin sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışacağız. Malatya'ya yapılan yatırımlar yeterli değil elbette. Daha da büyük yatırımlar yapacağız. Her şeyin başı birlik ve beraberliktir.Bizler Malatya milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. İşlerimizi istişare ederek yapıyoruz. İstanbul'da iki tane de  Malatyalı vekilimiz var. Altı vekil de Malatyamızda var. Bizler birlik beraberlik yaparak sorunlarımızı çözeriz. Onun için hem hizmet yapacağız, hem birbirimizi seveceğiz. Kardeş olacağız birlik beraber olacağız. Malatya’mıza en güzel hizmetleri hep beraber vereceğiz. Sivil toplum örgütleriyle el ele vererek daha güzel yerlere geleceğimizi umut ediyorum." dedi.

FOTO: Yiğit Mert BİRBEY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız