SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Atom Karınca'nın Haklı Gururu

0
Güncellendi - 2019-07-28 19:00:17
'Atom Karınca'nın Haklı Gururu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un en çalışkan oyuncuları arasında yer alan orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında kaptanlık pazubandını taktı. Sarı kırmızılı takıma transfer olduğu günden buyana orta alanda çok çalışan Yıldırım, haklı bir gurur yaşıyor.

Futbola 2005 yılında Ajax Amsterdam U21 takımında başlayan 32 yaşındaki oyuncu, 2008 yılında Samsunspor’a transfer oldu. Samsunspor’da 131 karşılaşmada görev alan ve 14 gol, 11 asistlik performans sergileyen Murat Yıldırım, 2012 yılında Bursaspor’a transfer oldu.

Yeşil beyazlı formayla 54 karşılaşmada görev alan Yıldırım, bu karşılaşmalarda 4 kez gol sevinci yaşarken, 3’te asist yaptı.

2014 yılında Kayseri Erciyesspor’a transfer olan Murat Yıldırım, 49 kez forma giydi. Yıldırım, 49 karşılaşmada 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

2015 yılında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünde forma giymeye başlayan Murat Yıldırım, 28 kez forma giydi ve 2 asist yaptı.

2016 yılında Boluspor’a transfer olan ve 16 kez kırmızı beyazlı formayı giyen Yıldırım, 2017 yılında Spor Toto 1.Lig’de iken Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımla Spor Toto Süper Lig’e yükselme başarısını gösteren tecrübeli futbolcu, iki sezonda başarılı bir performans ortaya koydu.

80 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Murat Yıldırım, ortaya koyduğu başarılı performans sonrası kaptanlık pazubandını taktı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    bu yönetim oldukça sadece koşan oyuncu bile bulamayacağız dia barazide doria minura fahri okanlar bulacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Guiza'da en çok koşan topçuydu. Ama boş koşuyordu! Böyle adamlarda yetenek olsa kendini değil topu koşturur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Çalışkan adam bunu hak etmiştir.Kaplanın kaptanına başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla