SON DAKİKA
SON DEPREMLER

atv Haberin Yeni Yüzü

A- A+ PAYLAŞ

Fuat Uğur'un atv haber genel yayın yönetmenliğine getirilmesinin ardından atv Haber'de başlayan değişim sürüyor.

Kanal hafta sonu haberlerini sunması için başarılı haberci Fuat Kozluklu ile el sıkıştı.

Kozluklu, bugün göreve başladı.

Fuat Kozluklu, "Türk televizyonlarının en değerli kanalı ve markası ATV'de çalışacağım için kendimi şanslı sayıyorum. Türkiye'nin en yüksek izlenme oranlarını elde eden bir-iki kanalından biri olan ATV'de çalışmaktan her gazeteci kıvanç duyar. Ben de bugün bu duyguyu ve heyecanı yaşıyorum… Umarım mesleğimin bu noktasındaki sınavdan yüzümüm akıyla çıkar ve ATV markasına yararlı bir çalışan olurum. Adaşım Fuat Uğur yönetiminde Türkiye'nin gerçek gündemini ezber bozarak aktaracağız" dedi.

Fuat Kozluklu, aynı zamanda malatyahaber.com kurucu ve editörlerinden.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız