SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Auto Show Fuarı' Açıldı

0
Güncellendi - 2016-10-06 01:57:25
'Auto Show Fuarı' Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Auto Show fuarı açıldı. Fuarda, 13 firma otomobillerini ve kampanyalarını tanıtırken vatandaşlar, fuara özel indirimlerden yararlanabilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yanındaki fuar alanında gerçekleştirilen Auto Show fuarının açılışına Malatya Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya’yı tanıtmak, kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak, Malatya’nın ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlamak ve bölgenin önemli bir cazibe merkezi yapmak için fuar etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya’nın fuar anlamında çok iyi bir noktaya geldiğini belirtti.

Auto Show fuarının Malatya’da ilk defa açıldığını kaydeden Çakır, Malatya’nın artık dikkat çeken bir il konumunda olduğunu ifade etti.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de bu tür fuarların Malatya’da yapılmasının önemli olduğunu kaydetti.

Malatya’nın bölgenin yükselen yıldızı olduğunu dile getiren Şahin, Malatya’nın fuarlar şehri olarak anılmasının hem üretici hem de tüketici açısından önem arz ettiğini belirtti.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise Malatya’da ilk kez düzenlenen otomobil ve otomobil gösteri fuarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toprak, Malatya’da önemli fuarların düzenlendiğini ve marka değerlere ulaşan fuarlar olduğunu ifade etti.

Auto Show fuarının Malatya’nın fuarlar kenti olmasında önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Toprak, Malatya’nın gelişip, değiştiğini söyledi.

En büyük ilgiyi klasik otomobillerin gördüğü fuar, 9 Ekim’e kadar sürecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

oto

otoa

oto1

oto2

oto3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    BUNLAR HİÇ ARABA FUARI GÖRMEMİŞ DEMEKKİ BÖYLE FUARMI OLUR GÖVE MALATYAMIZ FUARLAR ŞEHRİ HİÇ GİTMEYEN İSTANBULDAKİ FUARI 1 AYDA GEZİP BİTİRMEDİK BİRDE ÇADIRDAN FUARMI OLUR .
    0
    0
    Yanıtla
  • blackeagle (7 yıl önce)
    ilanlar Ferrari, gerçekler clio. Resmen bizimle dalga geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Böyle Etkinlikler memleketin gelişim göstermesinde fevkalede faydası olur.temenimiz o ki daim etsin bunları Malatyanın İleri gelenleri..
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Nihayet fuarı bugün gezdik!..yani bu fuarın organizasyonunu kim yaptı merak ediyorum..hic mi oto fuarı görmemişler..bu ne ya..inanın oto galericiler sitesinde daha çok çeşit ve araba vardır..bazı ünlü markalarin adı dahi yok.olanlarda iyi modellerini getirmemiş..bazi pahali arabalarin içine bakmaya dahi izin vermiyorlar..arabalarla ilgili kataloglar yok..fuarda ilgi çekecek herhangibir animasyon gösteri müzik vb.birşey yok.standlarda herhangibir ikram yok..anlayacaginiz sadece adi var...ortada elle tutulur bişey yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali demir (7 yıl önce)
    mişmiş parkda ki fuar alanına ne oldu acaba...zaten şehir iç içe.Nasıl büyüyüyecek acaba Güzelim Malatyamız.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bilboardlardaki Araba fuarı ilaninda ziyaret günleri.05...08..ekim tarihleri arası saat.11.00.basliyor diye belirtilmişti..biz 5 ekim günü saat 13.00.de gittiğimizde henüz açılmadı deyip almadılar.. şimdi soruyorum.o ilanı neye göre yazdınız..insanlarla dalgami geçiyorsunuz...açılış saatini doğru yazsaydiniz olmazmiydi..birçok insan bizim gib ilandaki saate göre geldi ve kapıda mağdur oldu...
    0
    0
    Yanıtla