SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Av. Demez TGF Yönetiminde

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:09
Av. Demez TGF Yönetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Golf Federasyonu'nun Ankara Dedeman Otel'de gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurulu ve 4. Mali Genel Kurulu'na 101 delegeden 100'ü katılırken,  59 oy alan Ahmet Ağaoğlu başkanlığına yeniden seçildi. Avukat hemşehrimiz Faik Demez de Disiplin Kurulu'nda görev aldı. Genel kurulda diğer başkan adayı Akif Serin ise 37 oy alırken, 4 oy geçersiz sayıldı.

Yeniden seçilen Ahmet Ağaoğlu'nun Yönetim Kurulu Asıl listesi şöyle:

Erol Olçok, İbrahim Şahin, Erkan Akdemir, İsmet Aktekin, Erol İslamoğlu, Dilek Hamoğlu, Prof.Dr. Osman İlhan, Murat Avşar, Alper Alp, Mehmet Nuri Ersoy, Erdal Asım Durukan, Muaz Ergezen, Rasim Kuseyri, Abbas Kılıç

Denetleme kurulu asıl:

Cihat Kumuşoğlu, Bülent Keser

Disiplin kurulu asıl:

Salih Çelen, Prof.Dr. Ömer Özkan, Faik Demez, Gurur Gaye Günal, Sedef Kısakürek

Ahmet Ağaoğlu, seçim sonrası yaptığı başkanlık konuşmasında, seçimin golf camiasina hayırlı olmasını ve yeni dönemde başlamış oldukları projeleri geliştirerek devam edeceklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız