SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Av Yasağı Uygulanmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:35
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ve Köyleri Doğal Yaşamı Koruma Derneği Başkanı Muharrem Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri; ilçenin bütününde av yasağının uygulanması talebi ile Çinlilerin işleyeceği bakır madeni ile ilgili olarak tepkilerini dile getirdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Arguvan ve Köyleri Doğal Yaşamı Koruma Derneği Başkanı Muharrem Bayram, “2013-2014 yılında yok sayılan İlçe Av Komisyonu Kararının 2014-2015 yılı av sezonunun da ilçelinin tamamen ava kapatılması kararının İl Av Komisyonu tarafından kabul edilmesini umutla bekliyoruz. Özellikle Çinlilerin bakır madeni işletmesine başlayacak olması Arguvan halkını ve doğasını nasıl bir gelecek bekliyor endişesini ve bilgisizliğini yaşamaktayız. İlçe merkezimizdeki parkımızın belediye tarafından tekrar düzenleme yapılarak eski haline kavuşturulmasını istiyoruz. İlçe ve köylerdeki kanalizasyonların akarsulara olan bağlantıları derhal kesilmeli ve bu konuda çalışmalar başlatılmalı. İlçemizin av turizmine değil, doğal hayatın korunduğu ve güzel olduğu bir ilçe olmasından dolayı yerli ve yabancı turistlerin dikkatine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız