SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantaj Bizde Ama Henüz Şampiyon Olmadık"

0
Güncellendi - 2017-03-07 00:16:43
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında en önemli rakiplerinden olan Adıyaman 1954 Spor’u 3-0 yenerek, büyük bir avantaj yakaladı.

Ligin 21’nci haftasında sahasında Adıyaman 1954 Spor’u ağırlayan turuncu yeşilliler, zorlu mücadeleyi 3-0 kazandı ve Araban Belediyespor karşılaşması öncesi puanını 47’ye yükselterek, ipleri eline geçirdi.

Ligin 21’nci haftasını bay geçen Gaziantep ekibi Araban Belediyespor ile ligin 22’nci haftasında deplasmanda karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, bay haftasına da lider girmenin hesaplarını yapıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, Adıyaman 1954 Spor karşısında güzel bir futbol ve iyi bir mücadeleyle 3 puanı 3-0’lık skorla aldıklarını ifade etti.

Esen, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Adıyaman 1954 Spor maçı bizim için önemliydi. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3-0 kazandık ve puanımızı 47 yaptık. Ama henüz bizim için biten bir şey yok. Avantaj bizde ama şampiyon olmadık. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde Araban Belediyespor karşılaşması var. Tamamıyla bu maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasında taraftarların takıma büyük bir destek verdiğini ifade eden Esen, şunları söyledi: “Maçı 3 bin dolayında taraftarımız izledi. Tribünleri ve sahanın etrafını dolduran taraftarlarımız takıma büyük bir destek verdi. Öncelikle taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar desteklerini sürdürdüler ve galibiyeti takımımızla birlikte kutladılar.”

Esen, ligde kalan maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını kaydederek, “Ligde henüz hiçbir şey bitmedi. Şampiyonluk için önümüzde maçlar var. Sadece avantajı elimize geçirdik. Adıyaman 1954 Spor maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde Araban Belediyespor karşılaşması var ve bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimizle deplasmanda karşılaşacağız. Araban Belediyespor’un da hedefleri belli. Bu anlamda zorlu bir maç olacak. Bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanıp, zorlu deplasmandan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada, BAL 2. grupta 21. hafta maçlarının ardından son puan durumu şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (7 yıl önce)
    elazığ ve diyarbakırın 2 takımı var profesyonel ligde malatyanın neden 2.takımı olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • fuat kılınç (7 yıl önce)
    tebrikler bu sezon 3 liğde görmek dileğimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Haberinize puan durumunu eklemeniz çok güzel. Malatya takımlarının hangi branşta olursa olsun haberlerinde puan durumunu göstermenizi bekliyoruz. Yeşilyurt inşallah profosyonel olacak. Malatya'nın Malatya gençlerinin buna ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla