SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantaj Bizim Elimizde"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:27
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Samed Kartal, şampiyonluk yolunda avantajın kendi ellerinde olduğunu belirterek, kalan 4 maçta istedikleri sonuçları alıp, şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 

1461 Trabzon maçında sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı olan Samed Kartal'ın hafta başında takımla birlikte çalışmalara katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisi devam eden, doktor kontrolünde de çalışmalara katılan tecrübeli futbolcunun güç kaybının yüzde 10'a düştüğü öğrenildi. 

Bir an önce formasına kavuşmak isteyen Samed Kartal, TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Pendikspor karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Pendikspor'u yensek ya da berabere kalsaydık iyi bir avantaj elde etmiş olacaktık. Ancak halen avantaj bizim elimizde bulunuyor. İki tane sahamızda maç oynayacağız. İç saha maçlarını galibiyetle tamamlayıp, deplasman maçlarından da puan ya da puanlar aldığımız takdirde hedefe ulaşırız. Rakiplerimiz puan kaybedecektir. Allah'ın izniyle sezon sonunda şampiyonluğu kazanan taraf biz olacağız" dedi.

Hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başladığını ifade eden Kartal, "Takımla birlikte çalışmalara katıldım. Hafta sonuna kadar ayağımın durumunu gözlemleyeceğiz. Hafta sonuna kadar hiçbir ağrı ya da problem olmazsa, şans gelirse elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. 

"Kalan 4 maç zorlu geçecek"

Kartal, ligde son 4 haftanın zorlu geçeceğini belirterek, "Lige zorlu maçlar var. Tabi rakiplerimizde zorlu maçlar oynayacak. Hafta sonu bizim oynayacağımız maça bakarsak, Körfez İskenderun Spor düşme potasında ve onlar için kritik bir karşılaşma olacak. Menemen Belediyespor karşılaşmasına baktığımızda, rakip Play-Off'u zorluyor ve onlar için önemli bir maç. O iki maçımızı zorlu görüyorum. Allah2ın izniyle bu karşılaşmalardan puanlar alırsak bu işi biz göğüsleriz. Rakiplerimizin izlediğim kadarıyla bu işi götürebileceklerine inanmıyorum. Ümraniyespor ve Pendikspor2un önlerinde zorlu maçlar var. İnşallah bu işi üstesinden biz geleceğiz" diye konuştu. 

"Avantaj elimizde"

Ligde 4'te 4 yaptıkları takdirde rakiplerin aldıkları sonuçların kendileri için önemli olmadığını dile getiren Samed, "Bir bakıma elimize geçen avantajı kaçırdık ama psikolojimizin bozulması gibi bir durum yok. Çünkü önümüzde daha 4 tane maç var. Hala avantajlı olan biziz, 1 puan öndeyiz. 4'te 4 yaptığımız takdirde, rakiplerimizin aldığı sonuçlar o kadarda önemli değil. Lider olan biziz ve bütün maçlarımızı kazandığımızda şampiyon oluruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız