SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantajımız Tecrübemiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:26:53
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, deplasmanda Ankara temsilcisi Çamlıdere Şekerspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Duvar pası çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra futbolcular iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptı.

Öte yandan takımın sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, antrenman sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Çamlıdere Şekerspor maçını kazanarak, play off’u matematiksel olarak garantilemek istediklerini kaydeden Kahya, “Bu hafta play off’u yüzde yüz garantilemek istiyoruz. Rakibimiz son sırada ve onlarda bu maçı kazanmak istiyoruz. Bizde play off kapısını araladık ve artık matematiksel olarak garantilemek istiyoruz” dedi.

Kahya, play off’a kalmaları halinde muhtemel rakiplerinden olan İnegölspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, şunları söyledi: “İnegölspor play off maçlarında muhtemel rakiplerimizden birisi. Bizde İnegölspor ile oynadığımız karşılaşmada eksiklerimizi gördük. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi mücadelenin yanına iyi pas ve oyunu da koyarsak, başarılı olacağımıza inanıyorum.”

Play off’ta en büyük avantajlarının tecrübelerinin olacağını ifade eden Kahya, “Play off’a kalmamız halinde en büyük avantajımız iyi ve tecrübeli bir takım oluşumuzdur. Play off’un havası çok farklı oluyor. Daha öncede play off’ta birçok kez mücadele ettim. Takımda da bunu yaşayan birçok futbolcu arkadaşımız var. Bu anlamdaki tecrübemiz, play off’ta en büyük avantajımız olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız