SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Avantajımızı Kullanamadık''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini; ama bunu başaramadıklarını söyledi. Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, takımının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

DOĞAN: "AVANTAJI KULLANAMADIK.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Doğan, “Bugünkü maçta 3 puan alıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Bir sonraki haftalar açısından galip gelmemiz çok önemliydi. Ev sahibi takım avantajını kullanamadık. Çünkü saha buna müsaade etmedi. Şu havada tesadüfen gol atan kazanırdı. Biz baskılı gözükmemize rağmen az pozisyona girdik. Çünkü rakip böyle bir zeminde çok kapalı oynayınca pozisyon bulmakta zorlandık. Saha çok önemli etkendi. Bu maçla ilgili fazla yorum yapmamak lazım. 1-2 pozisyonumuz vardı. Rakibe de pozisyon verdik. Gol atan galip gelebilirdi. İki taraf da gol atamadı ve sonuç kaçınılmaz oldu. Bu maçla ilgili fazla anlatacak veya yorum yapacak bir şey bulamıyorum; gerçekten saha çok önemli etkendi” dedi.

LORANT: "MEMNUNUM.."
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant da şunları söyledi:

“Öncelikle takımımdan memnunum. İlk maç olmasına rağmen bu zeminde bu hava şartlarında mücadele ettiler. Maç fiziki bir savaştı iki tarafta kazanabilirdi. Karşılıklı net pozisyonlarımız vardı. Bu hava şartlarına rağmen güzel mücadele oldu. İki takımı da tebrik etmemiz gerekiyor. Çünkü bu zemine rağmen, tekrar söylüyorum, iki takım da harika yüksek tempolu bir maç çıkardılar. Her iki takım açısından sahada zorlu ikili mücadeleler vardı. Bu iklimde, bu buz şartlarında futbol olarak organize olmak, sistemli oynamak çok zordur. Fiziki ve ikili mücadeleyi kazanmamız gerekirdi. Benim çocuklarım onu yaptılar” dedi.

FOTOĞRAF: Malatyaspor Teknik Direktörü Doğan ve Sivasspor Teknik Direktörü Lorant'ın birlikte görüntüsü. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız