SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantajımızı Kullanıp Kazanacağız"

0
Güncellendi - 2016-11-26 03:26:44
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, iç sahada iyi bir gidişatlarının olduğunu ifade ederek, “Giresunspor karşısında iç saha avantajımızı kullanıp, galip geleceğiz” dedi.

Başaran, İnönü Stadı’nda gazetecilere, 2-0 yenildikleri Eskişehirspor ile önlerindeki Giresunspor karşılaşmaları ve performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

“KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTAN MAĞLUP AYRILDIK”

Eskişehirspor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Başaran, “İlk yarı iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlara girdik. Fakat daha fazla pozisyona girmemiz gerekiyordu. Bu bir kişi üstün oynamamızın avantajını kullanamadık. Herkes özverili bir şekilde mücadele etti. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sonuçta maçı 1-0’dan çevirmemiz gerekiyordu. Eskişehirspor’un kadrosunun kaliteli isimler ama temposuz bir ekipler. Üzerine birde eksik kaldılar. Yeni stadyumun avantajını iyi kullandılar. Eskişehirspor takımın iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum. Yeni stadyumun açılışı ve gelen taraftarlar, rakibimize büyük motive sağladı. Kazanmamız gereken bir maçtan mağlubiyet ile ayrıldık, üzgünüz” dedi.

“İÇ SAHADA GÜZEL BİR İSTATİSTİĞİMİZ VAR”

Başaran, ligin 12’nci haftasında Pazartesi günü sahalarında Giresunspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, zorlu karşılaşmayı kazanıp, Eskişehirspor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek istediklerini belirtti.

İç sahada iyi bir avantajlarının olduğunu dile getiren Başaran, şunları söyledi: “Bu hafta sahamızda zorlu bir rakibi konuk edeceğiz. Giresunspor, ligde çok koşan iyi mücadele eden bir ekip. Fakat bizimde iç sahada güzel bir gidişatımız var. Buraya gelen takımlarda bu gidişatımızdan bir hayli çekiniyor. Bu maçta iç saha avantajımızı koruyup kazanacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızla birlikte bütünleşerek, maçada tempolu başlayıp, kazanacağımızı düşünüyorum.”

“SAKATLIĞIMIN NE OLDUĞUNU BULAMADILAR”

Kendi performansıyla ilgili de bilgiler veren Başaran, “Geçen sezon ağır bir sakatlık dönemi geçirdim. Sakatlığımın henüz ne olduğunu bulamadılar. Psikolojik olarak ta sıkıntılı bir süreçten geçtim. Onunda sıkıntısını şuanda çekiyorum zaten. Ben çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tabi burada önemli olan bireyler değildir. Takımın başarısıdır. Biz, her zaman Yeni Malatyaspor’un başarısını ön planda tuttuk. Hem Yeni Malatyasspor’a faydalı olamadığım için hem de oynadığım zaman sahada kendi kimliğim ile bir şey koyamadığım için çok üzgünüm. Bundan sonra takım olarak daha çok çalışıp, Yeni Malatyaspor’a daha fazla neler veririz diye düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.

“BU LİGDE OYNANMASI GEREKTİĞİ GİBİ OYNUYORUZ”

Başaran, takım olarak TFF 1. Ligi’nde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını kaydederek, “Ülkemizde genellikle futbol sonuç odaklı olduğu için, oynanan pozitif futbol göze gelmiyor. Kazandığımız zaman bazı şeyler ön plana çıkmıyor. Genellikle masanın altına atılıyor. Takım olarak ligde iyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığını da geride kalan haftalarda aldık. 11 maçta 8 galibiyet yaşadık. Bu önemli bir başarıdır. Bu ligde oynanması gerektiği gibi oynadığımızı düşünüyorum. Bu mücadelemizin üzerine daha da koyabiliriz. Bizde üzerine koyarak ligde ilerlemek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • YORGUN (7 yıl önce)
    Kardeşim İrfan Başaran "BU LİĞDE OYNANMASI GEREKTİĞİ GİBİ OYNUYORUZ" ifadeniz oldukça kapsamlı ve yoruma açık ve devamında "dahada üstüne koyabiliriz" yani ...! fazlası var ama sizmi yapmıyorsunuz..!beklentilere göremi prformans gösteriyorsunuz anlayamadım.
    0
    0
    Yanıtla