SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantajlı Gruptayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:06:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Kapurtu, mücadeleci bir takım olacaklarını ifade ederek, yeni sezonda teknik direktör Mustafa Uğur ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli eldiven, "Ben her zaman bu camiaya layık olmaya çalıştım. İki senedir Play-off’un kapısından dönüyoruz. Bir türlü nasip olmuyor. Hepimiz için yeni bir sezon. Yeni Malatyaspor her zaman hedefleri olan bir camiadır. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Geçen sezondan arkadaşlarımız var. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Transferlerimiz de son derece yerinde yapılıyor. Bu sene inşallah her şey çok güzel olacak. Mustafa hocamıza ve ekibine de hayırlı olsun diliyoruz. İnşallah Mustafa Hocamızla şampiyonluk yaşarız" dedi.

"İPİ GÖĞÜSLEYEN TAKIM OLMAK İSTİYORUZ"

Beyaz grubun diğer gruba göre daha kolay olduğunu belirten Kapurtu, "Gruplar belli oldu. Biz diğer gruba göre biraz daha avantajlı bir gruptayız. Ne kadar avantajlı bir grupta olsak da, bu lig mücadele isteyen bir ligdir. Mücadeleci olan bir takım olup, ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"MALATYASPOR'UN BAŞARISI İÇİN BURADAYIZ"

Başarılı eldiven, rekabetin olduğu yerde başarının da olacağını kaydederek, şunları söyledi:

"Rekabetin olduğu her yerde başarı vardır. Sonuçta hepimiz Malatyaspor’un başarısı için buradayız. Oynamışız oynamamışız bu hiçbir zaman sorun teşkil etmedi bugüne kadar. Bundan sonrada edeceğine inanmıyorum. Bundan sonra da gelecek arkadaşlar ile bu sene inşallah şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Profesyonellik zaten sorumluluk sahibi olmaktır. Oynadığınız zaman ne var ne yok sahaya yansıtacaksınız. Oynamadığınız zaman oynayan arkadaşınızın terini silip ayakkabısını bağlayacaksınız. Ben bu zaman kadar böyle oldum. Bu sene ve bundan sonraki senelerde hep böyle olurum inşallah."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız