SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avantajlı Olan Biziz, Onlar Heyecan Yapsın"

0
Güncellendi - 2017-04-17 19:11:02
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamalar yapan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Avantajlı çıkacak taraf biziz. Onlar heyecan yapsın, paniklesin. Bizim baskı altında olmamız için hiç bir neden yok" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adil Gevrek, TFF 1. Lig'in 28. haftasında oynayacakları ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Eskişehirspor maçıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada taraftara uyarılarda bulundu.

“Biz iyi niyetimizi ve halis tavrımızı bozmayalım”

Evkur Yeni Malatyaspor’un camia olarak şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Adil Gevrek, "Biz iyi niyetimizi, halis tavrımızı bozmayalım. Gerisi gelir inşallah. Tabii Eskişehirspor önemli bir kulüp ve bu sezon onların da hedefi şampiyonluk bilindiği üzere. Ligin ilk yarısında orada oluşturulan atmosfer içerisinde bazı olumsuzluklar olmuş olabilir, bunu kesinlikle kimseye mal etmiyoruz. Eskişehir, bizim saygı duyduğumuz kulüplerden birisi. Burada da ev sahipliğimizi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Futbol müsabakalarında mücadeleler saha içerisinde olur, orada biter. Bu anlamda zorlu müsabakada taraftarlarımızın 90 dakikanın her anında, geride bile olsak desteği bırakmamalarını rica ediyorum. Kimse unutmasın ki sahaya avantajlı çıkacak taraf biziz. Onlar heyecan yapsın, onlar paniklesin. Bizim baskı altında olmamız için hiç bir neden yok” ifadelerini kullandı.

“Buranın duvarlarına güzel bir anı daha asmak istiyoruz”

Gevrek, ’İnönü Stadı’nı dolduralım’ mesajına duyarsız kalmayan taraftara da teşekkür ederek, "Bu sezon stadımızın zemininden dolayı bazı maçlarımızı İstanbul’da oynadık. Tabii İnönü Stadı bizim mabedimiz. Malatya futbolunun efsane stadı belki son günlerini geçiriyor ama her zaman buranın atmosferinin ne kadar özel olduğunun bilincindeyiz. Bu anlamda buranın duvarlarına güzel bir anı daha asmak istiyoruz. Taraftarımızın tüm Türkiye’nin gözünün üzerimizde olacağı bu maçta taraftarlık dersi vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    sayın başkanım sizi çok seviyoruz. siz bir ricamız var. yeni malatyaspor'un renkleri sarı-siyah olsun. sarı kırmızı efsane malatyasporumuzun rengi. hem her taraf sarı kırmızı. sarı-siyah süper ligde biz oluruz. farklı oluruz. zaten malatyasporun ilk kurulduğu zamanki rengi sarı siyahmış. bundan sonra atkı, bere, stat ve bayraklar sarı siyah olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Bu hava tehlikeli.Yenilgi almamız durumunda hem Sivas ve hem Eskişehir 3 puan 5 puan farkla ensemizde olacaklar.Henüz 6-7 hafta var.Allah korusun seri mağlubiyetler halinde bir anda ters köşe oluruz.Hele masa başı oyunlarının artacağı bu dönemde.Mutlak galibiyet, mutlak 3 puanla çıkmamız gereken çok önemli bir maç bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    İnşallah sakin bir şekilde kazanırız. Mabed ifadesi bence de oturmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (6 yıl önce)
    sayın başkan, iyi niyetinizden şüphem yok ama inönü stadı bizim mabedimiz ifadesi şık olmamış. size yakışmamış. bizim tek mabedimiz camilerimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (6 yıl önce)
    Maşallah maşallah başkan yarın şampiyonluk turuna çıkmak istiyoruz herşey istediğimiz gibi olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (6 yıl önce)
    Başkan Değil Lokum Lokum. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla