SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avcı'dan Değerlendirme: "İki Tane İyi Takım"

0
Güncellendi - 2018-09-27 17:04:54
Avcı'dan Değerlendirme:
A- A+ PAYLAŞ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde antrenmanda yaptığı açıklamada, “Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Oyun disipline sadık bir takıma karşı oynayacağız” dedi.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Pazartesi akşam evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını basına açık olarak sürdüren Başakşehir’de antrenman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren Avcı, “Erol hoca ile beraber çalıştık. Şimdi kendi başına çalışıyor. Geçen seneden itibaren takım savunmasını en iyi yapan takımlardan biri. Bizim de zaten temelinden başladığımız takım savunması. Hücum oynarken de savunmayı nasıl yaptığımızı gösterme adında son derece önemli. İki tane iyi takım. Birisi takım savunmasını birisi de set oyununu oynayacak gibi duruyor. Lideriz, bunu devam ettirmek istiyoruz. Oyun disipline sadık bir takıma karşı oynayacağız. Biz de aklımızla, sabrımızla bunun içindeki oyun organizasyonlarını kullanarak kazanmak isteyeceğiz. Umarım güzel bir maç olur. Odaklandığımız nokta pazartesi oynayacağımız maç” diye konuştu.

“Emre döndü, iyi durumda” 

Takımdaki futbolcuların son durumu hakkında bilgi veren Abdullah Avcı, “Napoleoni’nin sakatlığı devam ediyor. Elia’nın sakatlığı devam ediyor. Arda’nın cezası var. Emre döndü, iyi durumda. Onun dışında eksik yok. Alparslan sezonu kapatmıştı” şeklinde konuştu.

“İnanmazsan başaramazsın” 

“İnanmazsan başaramazsın” diyen Avcı, “Son iki senedir, bir 33 hafta, 34 hafta yarışın içinde olduk. Bizim için harika bir durum. Yarıştığımız takımlar tarihi olan, şampiyonluk kültürü olan takımlar. Bunların içinde bizim oyun kalitemizle saygı görüyoruz. Bunu geliştirmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Orada bir lig yapılsa biz şampiyon oluyoruz” 

Son iki seneye bakıldığı zaman yarıştıkları takımlarla puan ortalamalarının hepsinden iyi olduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, “Orada bir lig yapılsa biz şampiyon oluyoruz. Ama genelde ligin düşen takımlarına çok puanlar verdik. O maçların ciddiyetini, önemini daha fazla vurguluyoruz” dedi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • TUNÇ (5 yıl önce)
    En az gol yiyen iki takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Bu sene Malatyamıza bir Malatya daha katacak Malatya sporumuz, onun için hiç kayğulanmayın. Şanpiyonluğa oynuyornuz. ALLAHINIZA kurban sizin ALLAHA emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (5 yıl önce)
    Aynen yukardaki metin gardaşımın yorumuna katılıyorum geçen sene hakem hataları ve Erol hocanın hediye puanlarıyla az kalsın düşüyorduk
    0
    0
    Yanıtla
  • kdk (5 yıl önce)
    Ne kadar art niyetlisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Merak etme Erol bulut geçen sezon iki maçta olduğu gibi bu maçı da yanlış taktikle sahaya çıkarak sana hediye edecektir takımının kamp yapmasına dahi gerek yok başakşehir e 3 puanı yazın
    0
    0
    Yanıtla
  • çok gevezesiniz nasıl taraftarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Metin Kardeş ordan ne kolay sallamışsın öyle... ne demek hediye etmek sende zerre kadar emeğe saygı olsa bu cümleleri kullanmazsın....
    0
    0
    Yanıtla