SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avcılar'dan Arguvan'a Hediye

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:42
Avcılar'dan Arguvan'a Hediye
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Avcılar Belediyesi tarafından Arguvan Belediyesine 30 kişilik Midibüs gönderilerek Arguvanlıların hizmetine sunuldu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, geçtiğimiz günlerde Malatya’da bir araya geldiği Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’den talep ettiği Midibüs Arguvan’a geldi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Gönderilen bu araçlarla bizlerde hizmetlerimizi daha hızlı yapmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki sosyal demokrat belediyelerin destekleri devam edecektir. Ataşehir ve Beşiktaş’tan sonra Avcılar Belediyesi’nin de böyle bir araç göndermesi, Arguvan’a sahip çıkması, düşünmüş olması bizi onurlandırdı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Sayın Handan Toprak Benli’ye bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu

Araç parkuruna yeni araçların katılarak Arguvan’a yakışanı yaptıklarını ifade eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Yakında Çankaya Belediyesinden de bir kamyonun gelmesini bekliyoruz. Arguvan’da ki araç gereç parkurumuzu Arguvan’a yakışır bir düzeye getireceğiz” dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve vatandaşlar konuşmaların ardından Midibus ile şehir merkezinde tanıtım turu attılar.

Araç tanıtım törenine Arguvan Belediye Başknı Mehmet Kızıldaş, Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım, CHP Arguvan İlçe Başkanı İbrahim Çopur, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye personeli, bazı mahalle muhtarları, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız