SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Averajla Elendiler

A- A+ PAYLAŞ

TFF Bayanlar Futbol Ligi'nde Play-Off'lara katılan Malatya Gençlik ve Spor bayan takımı averajla elendi.

Mersin'de düzenlenen ilk maçında Antalyaspor'a 3-0 yenilen Malatya Gençlik ve Spor bayan takımı ikinci maçında Gazikentspor'u 2-1 yenmesine rağmen averajının kötü olması nedeniyle grubu 3. sırada tamamlayarak elendi.

Malatya Gençlik ve Spor bayan takım antrenörü Ahmet Özelçi, takım olarak play-off'lara iyi konsantre olamadıklarını söyledi. Özelçi, Gazikentspor maçında iyi oynamalarına rağmen şansızlıklara engel olamadıklarını ifade ederek, "Antalyaspor maçında duran toplara engel olamadık. Yediğimiz 3 gol takımı olumsuz etkiledi.

Gazikentspor maçında ilk dört dakikada 2 gol bulmamıza rağmen şansızlıklara engel olamadık. Sonuç olarak grupta takımlarla aynı puana sahip olmamıza rağmen averajla elendik. Üzgünüz, bundan sonra eksiklerimizi telafi ederek, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız