SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avını Seçti, İzledi, Çarptı, Kamera da Kaydetti

0
Güncellendi - 2017-05-20 04:16:47
Avını Seçti,  İzledi, Çarptı, Kamera da Kaydetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir camiden çıkan 75 yaşındaki yaşlı şahsın cebinden cüzdanının alıp kaçan şüpheli şahısın yankesicilik olayı saniye saniye kameraya kaydedildi.

Olay; Malatya merkezde bulunan bir caminin avlusunda meydana geldi.  Namaz kıldıktan sonra camiden çıkan 75 yaşındaki H.T. adlı yaşlı şahsın yanına yaklaşan şüpheli M.A. (25) adlı şüpheli, ani bir hareketle, şahsın ceketinin cebindeki cüzdanı alıp kaçtı.

Saniype saniye  güvenlik kamerasına kaydedilen görüntüye göre; namaz çıkışı caminin avlusuna gelerek kapıda bekleyen ve yüzünü gizlemek için montun yağmurluğu ile başını kapatan M.A., camiden çıkanları uzun süre süzüyor.

Camiden çıkanlar arasında bulunan ve baston yardımı ile yürüyen 75 yaşındaki H.T.’nin yanına yaklaşan M.A., burada yaşlı şahsın ceketinin cebindeki cüzdanı alarak kaçıyor. Yaşlı şahsın ise, kaçan gencin arkasından bağırdığı ve cemaatten bazı kişilerin peşinden koşturduğu görülüyor.

Cüzdanda az miktarda para olduğu öğrenildi.

Kaçarak izini kaybettiren şüpheli M.A., Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ömer akar (6 yıl önce)
    Tandoğan Mahallesinde ayakkabı hırsızlığından bıktık. Yetkilileri göreve çağırıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla