SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avlanırken Yaralandı.. Kurtarılamadı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da avlanırken kazaen yaralanan bir genç, ambulans helikopter beklenirken, kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

Talihsiz gence müdahale için Diyarbakır'dan hemen havalanan ambulans helikopterin olay yerine inememesi, Malatya'da helikopter ambulans ihtiyacını bir kere daha gündeme getirdi.

Doğanşehir ilçesi Gövdeli kasabası Ovayazı mevkiinde avlanan Hasan Beğre(25) isimli şahıs, av tüfeğiyle kazaen yaralandı.

Yaralının Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirilmesi için Diyarbakır'dan 112 Acil Servis ambulans helikopter olay yerine geldi. Ancak, hemen havalanan ambulansın yaralanan şahsın 1 kilometre uzağına inebildiği bildirildi. Doktorların olay yerine gidip yaralı şahsa müdahalede bulundukları ancak şahsın kan kaybından hayatını kaybettiği belirtildi.

Diyarbakır'dan gelen ambulans helikopter, şahıs ölünce tekrar Diyarbakır'a döndü. Bunun üzerine Malatya'dan helikopter istendi ve Hasan Beğre ile sağlık personeli, askeri helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi.
Olay sonrası Malatya'da 112 Acil Servis ambulans helikopterinin bulunması halinde vakaya daha kısa sürede ulaşılabileceği ve yaralı Beğre'nin belki de kurtarılabileceği değerlendirmesi yapıldı.

Malatya'ya en yakın il olarak Diyarbakır ve Kayseri'de helikopter ambulans bulunduğu bildirilirken, Malatya'da ambulans helikopter bulundurulması halinde hem Malatya hem de komşu illerdeki vakalara daha hızlı gidilebileceği vurgulandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız