SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de Ağın Günleri

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da düzenlenen Ağın Tanıtım Günleri ilgi gördü. 
 
Malatyapark AVM tarafından organize edilen Memleket Havası İlçe Tanıtım Günleri kapsamında Elazığ'ın Ağın ilçesinin tanıtımı yapıldı. Ağın leblebisi ve yöresel kültürünün yansıtıldığı etkinliğin açılışına Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe, Ağın Belediye Başkanı Mustafa Yentür, Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, Malatya Ağınlılar Derneği Başkanı Sümer Yalçın ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, Memleket Havası etkinlikleri ile ilçe tanıtımlarına katkı sunduklarını söyleyerek, Malatyapark'ın 2 gün süreyle Ağınpark olduğunu söyledi. Malatya Ağınlılar Derneği Başkanı Sümer Yalçın'da, Ağınlıları bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 
 
Ağın Belediye Başkanı Mustafa Yentür ise, Malatya ile Elazığ arasındaki kardeşliğin bir göstergesini yaşadıklarını söyleyerek, gösterilen ilgiden dolayı Malatyalılara teşekkür etti. Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe ise, Malatya'da yaklaşık 6 bin Ağınlı'nın yaşadığını söyleyerek, onlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Açılış sonrasında Ağın yöresinin müzik ve folklor gösterileri gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız