SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de Atatürk Fotoğrafları Sergisi

0
Güncellendi - 2018-02-14 03:08:49
AVM'de Atatürk Fotoğrafları Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 87 yıldönümü dolayısıyla Atatükçü Derneği Malatya Şubesi tarafından Atatürk Fotoğrafları sergisi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen açılışa Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğlu Malatya Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kavuk, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ile davetliler katıldı.

Kurdele kesimi sonrası konuklar Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı resim sergisi gezdi.

iha

ARŞİV FOTO: Atatürk 14 Kasım 1937'de Malatya'ya yaptığı ikinci ziyaret sırasında bugün Atatürk Evi olan Halkevi binasından çıkarken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız