SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de 'Çelikhan Günleri'

A- A+ PAYLAŞ
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinin tanıtımı için Malatya'da 'Çelikhan Günleri' düzenlendi. 
 
Malatyapark AVM 'de 'Memleket Havası' etkinlikleri kapsamında Çelikhan ilçesi tanıtım günleri düzenlendi. Çelikhan tanıtım günlerinin açılışı törenine Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Malatyapark Genel Müdürü Ali Günacar, Malatya'da yaşayan çok sayıda Çelikhanlı bürokrat ve hemşehriler katıldı. 
 
Malatyapark Genel Müdürü Ali Günaçar, Memleket Havası etkinliklerinin ilgi topladığını belirterek, "Bugünden itibaren Malatyapark ismini değiştirip, Çelikhanpark yapıyoruz" dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, "Çelikhan burada, hepimiz buradayız. Gölbaşı'ndan sonra Çelikhan günlerini açılması çok güzel. Bizim bir birimizden farkımız yoktur" diye konuştu.
 
Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora ise, "Çelikhan'dan Malatya'ya büyük göç yaşanmıştır. Çelikhan havasını Malatya'da hissettirmek istedik" ifadelerini kullandı. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Çok sayıda Çelikhanlı Malatya'da yaşıyor. Biz onlarla hem akraba, hem dost olduk" dedi. Konuşmaların ardından Çelikhan Günlerinin açılışı yapılarak, stantlar gezildi. Stantlarda Çelikhan'da günlük hayatta kullanılan eski eşyalar ile Çelikhan yöresinin yemekleri yer aldı. Halk oyunu gösterilerinin ardından spor gösterileri gerçekleştirildi. Çelikhan Günleri 3 gün süreyle devam edecek ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız