SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de Dijital Portre Sergisi

0
Güncellendi - 2016-06-18 20:07:32
AVM'de Dijital Portre Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park AVM’ de Eray Kıvrak Dijital Portre sergisi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Grafiker Eray Kıvrak dijital portre sergisi açılışı gerçekleşti. İş adamı Hulusi Porgalı tarafından açılışı yapılan sergi ile ilgili bilgi veren Grafiker Eray Kıvrak, yapılan serginin diğer sergilerden faklı olduğunu söyledi. Sergideki amaçlarının artık kalem ve kağıda ihtiyaç duymadan resim çizilebilmesi olduğunu ifade eden Kıvrak, “Buradaki sergimiz normal sergilerden çok farklı teknolojinin gelişmesinde bu serginin etkisi var. Eskiden yağlı boya kara kalem kuru boya yapılıyordu. Şuanda da yapılmaya devam ediyor. Bu sergideki amacımız artık kara kalem, kuru boya ve yağlı boya ihtiyaç kalmadan aslından bunlara ihtiyaç olmadığını anlatmak bu sergideki amacımız bilgisayar ortamından sıfır malzeme ile sıfır masraf ile kullanılacak portreler hazırlamak. Bunların hazırlanışı ortalama 3 saatte hazırlanıyor. Özel grafik tabletlerimiz var. Bunları bilgisayara okutuyoruz. Buradaki programları fotoshop ile onları tanımladığımız zaman direk tabledimizi kağıt gibi kullanıyoruz. Basın ayarlı kalemlerle birlikte portreler manzara resimlerini yapabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

iha

AVM'DE DİJİTAL PORTRE SERGİSİ AÇILDI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

AVM'DE DİJİTAL PORTRE SERGİSİ AÇILDI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ergun (7 yıl önce)
    Ailemizin gururu,
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    neden avm de yapılıyor böyle şeyler insanlar oraya gitmeye mecbur bırakılıyor anlamış değilim :) avmye kimse gitmiyor böyle şeylerle göz boyamaya çalışılıyorki insanlar gitsinler yeni açılan sanat sokağımızda böyle şeyler yapılmalı birilerine peşkeş çekmek için avmlerde değil
    0
    0
    Yanıtla