SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de Hat Oyma Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:32
AVM'de Hat Oyma Sergisi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da, Ahşap Oyma Eserler Sergisi açıldı.
 
Malatya Park AVM’de Ahşap Oyma Eserler Sergisi açılışında konuşan Hat Oyma Sanatçısı Mehmet Kiriş, “Bu sanatı paylaşma adına Malatya Park AVM yönetimine teşekkür ederim” diyerek konuşmasına başlayıp, “Geleneksel el sanatlarını yaygınlaştırmak lazım” dedi.
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, bu güzel eserlerin desteklenmesi gerektiğini belirterek "Malatya Park AVM yönetimi olarak bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetleri hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. Kavuk, bu tabloların evin bir köşesinde sergilenmesi gerektiğini söyledi.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler’in de katıldığı açılışta davetliler sergiyi gezdi. Üç gün açık kalacak sergide 35 eser yer alıyor. Sergi, 29 Temmuz Pazar akşamına kadar gezilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız