SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AVM'de Yoyo Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların sevgilisi Blazing Teens yoyolarını ve çizgi filmini Malatya'daki çocuklarla buluşturacak.

Malatyapark'tan yapılan açıklamaya göre, 16-17 Nisan tarihleri arasında Armağan Oyuncak işbirliği ile Ana fuaye alanında gerçekleştirilecek olan Yoyo Turnuvasında katılımcılar, bu eğlenceli oyunda showlarını diledikleri gibi sergileyebilecekler. 7 yaş ve üzeri tüm yoyo severlerin katılabildiği turnuva da yarışma öncesi yoyo ustalarının verdiği eğitimlerin de yardımıyla çocuklar yeteneklerini fark ederek ve geliştirecek ve kazanan Malatya Şampiyonu 19 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek finalde Malatya'yı temsil edecek.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "NASA tarafından uzaya gönderilen ilk oyuncak, olma özelliğini taşıyan yoyo, herkesin çocukluğundan bildiği bir oyuncak olmasının ötesinde, bir spor, bir yetenek, bir sanattır. Tarihi 2000 bin yıl öncesine dayanan yoyo, yediden yetmişe herkesin oynayarak eğlenebildiği aynı zamanda konsantrasyonu sağlayan, gerginliği azaltan, motivasyonu arttırdığı gözlemlenen bir oyuncak olma özelliğine sahip bu keyifli oyunla Malatya Park çocukları, aileleri ile birlikte çok eğlenecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız