SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa Bilardo Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

9 ülkeden 17 sporcunun katıldığı Avrupa Artistik Bilardo Şampiyonası, Malatya'da mehteran takımının verdiği konserle start aldı.

Avrupa Artistik Bilardo Şampiyonası, Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan açılış töreniyle başladı. Mehteran takımının konser verdiği açılış törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkan Vekili Fahrettin Eserdi, Avrupa Bilardo Konfederasyonu Spor Direktörü Franz Tusveld, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Karagüllü, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz ile davetliler katıldı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Karagüllü, Avrupa Bilardo Şampiyonası'nın 2007 faaliyet programı kapsamında düzenlendiğini belirterek, şampiyonanın 8 Temmuz 2007 günü sona ereceğini kaydetti.

Vali Daşöz ise, böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu oldukların dile getirerek, Malatya'nın ilk kez uluslararası spor şampiyonasına ev sahipliği yaptığını söyledi.

Avrupa Bilardo Konfederasyonu Spor Direktörü Frans Tüzvelt de, geçen yıl Sivas'ta da şampiyona düzenlendiğini belirterek, Malatya'da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapılmasından dolayı teşekkür etti.

Şampiyonaya şu sporcular katılıyor:

"Madou Toure, Kevin Tran (Fransa), Serdar Gümüş, Yavuz Oney, Ahmet Arslan (Türkiye), Eric Daelman, Jurgen Goris, Walter Bax (Belçika), Santo Viglianesı (İtalya), Xavier Fonellosa, Jordi Oliver (İspanya), Jean Reverchon (Fransa), Ruud Vos De, Martin Rhee Van (Hollanda), Thomas Ahrens (Danimarka), Robert Immervoll (Avusturya)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız