SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa Hokey'de Malatya Birinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:45
Avrupa Hokey'de Malatya Birinci
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da düzenlenen Avrupa Kulüpler Salon Hokeyi 2. Grup Müsabakaları sona erdi. 
     
Yeşiltepe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, kapanış töreni yapıldı. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, törende yaptığı konuşmada, birinci olan Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü'nün Malatya'nın gururu olduğunu söyledi. Şampiyonaya katılan sporcuları ve konuk ülke takımlarını kutlayan Çalık, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da bütün sporcuları kutladığını, selam gönderdiğini belirtti. 
     
Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı da hem yurtta, hem de yurt dışında büyük başarılar elde eden Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü'nü kutlayarak, kulübe desteklerinin süreceğini ifade etti. 
     
Kulübün başkanı ve antrenörü Savaş Yılmaz ise kulübe destekleri için Sadi Fındıklı'ya teşekkür etti. 
     
Milletvekili Öznur Çalık, başarısından dolayı Savaş Yılmaz'a plaket verdi. 
     
Müsabakaların sonunda gol kralı Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü'nden Ebubekir Güden, en iyi kaleci İrlanda'nın Three Rock Rovers takımından Stephan West, en değerli oyuncu ise yine Three Rock Rovers takımından Jody Haskings oldu. 
     
Müsabakalarda birinciliği Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü, ikinciliği Three Rock Rovers, üçüncülüğü ise Bulgaristan'dan katılan Lokomotiv 1929 takımı elde etti. Birinci olan takımın madalyasını ve kupasını milletvekili Çalık verdi. 
     
İrlanda'dan Three Rock Rovers, Türkiye'den Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Finlandiya'dan Abc Team, Norveç'ten Sagene, Gürcistan'dan Batumi, Bulgaristan'dan da Lokomotiv 1929 takımlarının katıldığı müsabakaların son maçında, Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Finlandiya Abc Team takımını 9-0 yendi. Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü'nün 5 golünü Ebubekir, diğer gollerini ise Musab, Murat Şahin, Murat Demirci ve Enes attı. 
     
Bugün yapılan diğer karşılaşmalarda ise Three Rock Rovers, JHK Locomotiv 1929'u 6-1; Sagene, Adjaria Hockey Team'i 12-4 mağlup etti.
 
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız