SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avrupa ile Yarışır Hale Geldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ile İsveç Belediyeler Birliği arasında yapılan Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı (TUSELOG), Atıkların Kaynağından Ayrıştırılması ve Farkındalık Programı’na ev sahipliği yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Fırat Salonu’nda gerçekleştirilen proje toplantısının açış konuşmasını yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi olarak katı atıkların yönetimine büyük önem verdiklerini söyledi.

Malatya’nın temizlik konusunda büyük aşama kaydettiğini dile getiren Bozkurt, “Malatya; temizlik, katı atıkların bertarafı konusunda Avrupa ile yarışır hale geldi. Yapılan Yeni Katı Atık Bertaraf Tesisi ile çevresi daha temiz bir Malatya için adım adım ilerliyoruz” dedi.

Daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığında görevli Yüksek Kimyager Ayhan Beyhan, “Ekonomik Faaliyetler İle Çevre” başlıklı bir sunum yaptı.

Sürdürülebilir kalkınmada çevre eğitiminin zorunluluğuna değinen Beyhan, “Kamuoyundaki çevre bilincinin, öncelikle kirliliği temizlemek yerine önlem alma uygulamalarında birleşmesi gerekmektedir. Düşüncedeki değişimler davranışlara yansıdığında sorunlar daha çabuk çözülecektir. Doğanın dili sevgidir” dedi.

Toplantının sonunda TUSELOG Programı Proje Ekip Koordinatörü Hasan Duygulu, katılımcıların görüş, öneri ve düşüncelerini dinledi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, proje ekip koordinatörü ve Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu ile Erzincan, Karaman, Burdur, İsveç Linköping Belediyesi temsilcileri ile ilgili şube müdürleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız