SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa Şampiyonası Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:36:29
Avrupa Şampiyonası Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ
Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılacak Avrupa Hokey Şampiyonası için hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. 17 Şubat ve 19 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona hakkında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı,  ‘’İlimizde bir Avrupa Şampiyonası Organizasyonun arifesindeyiz Anadolu Ateşi Spor Kulübümüz Türkiye Şampiyonu olması Hasebiyle 2012 yılında Avrupa’da Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etmiştir. Bu müsabakaların Avrupa’da olması kulübümüze bir hayli maddi yük getireceğinden federasyona gerekli teklif yapılarak Avrupa Hokey Federasyonuna teklifte bulunulmuştur, müsabakaların Malatya’da olunması talep edilmiş, Avrupa Hokey Federasyonu da bu talebi olumlu karşılayarak müsabakaları  17 – 19 Şubat 2012 tarihleri arasında Malatya iline verilmiştir. Müsabakaların yapılacağı Yeşiltepe Spor Salonumuz Uluslararası bir müsabakaya ev sahipliği yapacağından salondaki birçok eksikliğimiz yaklaşık 1 aydır hummalı bir çalışmayla müsabakalara hazır hale getirilmiştir. Şuan herhangi bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Bu müsabakalar Malatya’da bundan sonra yapılacak müsabakaların bir işaretidir, bundan böyle Uluslararası birçok müsabakalar ev sahipliği yapacağız bundan da mutluyuz.’’  ifadelerini kullandı. 
 
MAÇ PROGRAMI
17 Şubat 2012
10:30        Three Rock Rovers    -    Batumi HC        
11:40        Anadolu Atesi SC    -    Sagene        
12:50        ABC Team    -    RHC Locomotiv 1929    
15:00        Three Rock Rovers    -    Sagene        
16:10        Anadolu Atesi SC    -    Anadolu Atesi SC        
17:20        Batumi HC    -    ABC Team        
18 Şubat 2012
10:30        RHC Locomotiv 1929    -    Sagene        
11:40        Batumi HC    -    Anadolu Atesi SC        
12:50        ABC Team    -    Three Rock Rovers        
15:00        RHC Locomotiv 1929    -    Batumi HC        
16:10        Anadolu Atesi SC    -    Three Rock Rovers        
17:20        Sagene    -    ABC Team        
19 Şubat 2012
10:30        Three Rock Rovers    -   RHC Locomotiv 1929        
11:40        Sagene    -    Batumi HC      
12:50        ABC Team    -    Anadolu Atesi SC        

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız