SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Avrupa Yolunda Önemli Bir Galibiyet"

0
Güncellendi - 2019-05-05 19:52:46
A- A+ PAYLAŞ

Erol Bulut'un ardından teknik yönetimi üstlenen Sportif Direktör Ali Ravcı'nın statüsü gereği katılamadığı maç sonrası basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Hakan Çalışkan, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın ilk yarısında Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Ondan sonraki süreçte erken gelen gol bize özgüven noktasında önemli bir katkı sağladı” dedi.

Çalışkan, “Hoca değişikliğinden sonra sportif direktör Ali Ravcı ile beraber kulüp yönetimimiz takımı bizlere devretti. Bu süreç içerisinde önemli ve hiç yenemediğimiz Kasımpaşa maçı vardı. Arkasından Akhisar takımı ile oynadık. Akhisarspor iyi ve bu konumu hak etmeyen bir takım. Ziraat Türkiye Kupasında final oynayan bir takım. Son 2 maçta İzmir’de Göztepe’yi yenmesi, Bursa’da beraberlik alması ve oyun içerisinde üstünlük kuran bir takım vardı karşımızda. Bizim için zor geçeceğini biliyorduk. Maçın ilk yarısında Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Ondan sonraki süreçte erken gelen gol bize özgüven noktasında önemli bir katkı sağladı. Sonraki oyun içinde değişiklikler bize olumlu yansıdı. Avrupa kupaları noktasında önemli bir galibiyet aldık. Şu an bu hedefe yakın görünüyoruz ama oynanamamış 3 tane önemli maç var. Elimizden geldiği kadarıyla bu maçları kazanıp kulübümüzün iyi bir yere getirmeye çalışacağız. Buradan ben ve hoca arkadaşlarımız, futbolcu kardeşlerime fedakarca gösterdikleri üstün performansından dolayı kutluyorum. Akhisar takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Manisa, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    İşte bizim görmek istediğimiz takım bu.İkide iki yapan tüm teknik ekibi ve emeği geçen herkesi kutlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Ah malatyam ah .Vah malatyam vah..Bakıyorum da 5-0 'lık trabzon galibiyetinde erol hoca'yı yere göğe sığdıramayanlar bugün bütün kötü gidişatı erol hoca'ya bağlayacaklar bir de üstelik kendilerine sorsan bunu futboldan anladıkları için yorumladıklarını savunacaklar..(!) Fazla söze kanımca gerek yok,Malatya çok ciddi bir futbol kenti hatta o kadar ki her bir seyircisi maşallah tam bir otorite (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (4 yıl önce)
    Malatyaspor böyle oynamalı işte, hücum yapmalı genlerinde bu var çünkü, erol hoca bu şehrin genleriyle baya oynadı, herkesin gıcık aldığı bir takım yarattı, onun gidişiyle takim özüne döndü, hocaya ihtiyacı yok takımın , kamara kötü diyen futboldan anlamıyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    BU SON İKİ HAFTADA ALINAN İKİ GALİBİYETİ VE SONUCUNDA ALINAN ALTI PUANI EROL EFENDİYE ARMAĞAN EDİYORUM! KULAKLARI ÇINLASIN HER AÇIKLAMASINDA KORKUYORDU Kİ AVRUPA KUPALARI DESİN! HA BİRE HEDEF İLK 6 DER DURURDU RAHMETLİK! YAHU 6. OLSAN NE OLUR 15. OLSAN NE OLUR NE FARKI VAR BUNUN? BARİ İLK 5 DE Kİ BİR ANLAMI DEĞERİ OLSUN! BAK BİZİM İÇİMİZDEKİ KENDİ HOCALARIMIZ ÇATIR ÇATIR HEDEFİN İLK 5 OLDUĞUNU VE AVRUPA KUPALARI İDDİAMIZI NASIL DA GÜR BİR SES İLE DİLLENDİRİYORLAR! HAH İŞTE BÖYLE OLACAKSINIZ KONUŞMAKTAN KORKMAYACAKSINIZ! SONUNA KADAR AYNEN BÖYLE DEVAM! 44 PUANLA PLAKAYI TABELAYA YAZDIRDIK! ŞİMDİ HEDEF 50 PUAN BARAJI VE UEFA KUPASINA KATILMAK! ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla
  • katılıyorum 2. iken bile ilk 6 diyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Çok güzel yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (4 yıl önce)
    Yeni teknik heyeti tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İki maçta altı puan... Allah bereket versin!
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz kavuk (4 yıl önce)
    seneye Okan Buruk takımın başına gelebilir. Erol Bulut tan bence daha iyi. takımı ofansif oynatıyor. defansif anlamda da iyi işler yapıyor. uefa ya kalırsak hemen hoca işi çözülmeli. defansa mina gibi iyi bi adam sol beke bülent cevahire iyi bi alternatif kamara giderse khalid ayarında iyi bi golcü. ama kamara iş yapar bu takımda. takıma alıştı. golcü değil ama yıpratıcı oyuncu bence. bifoumaya iyi yer açtı bugün. adem top eziyor hep ademin yerine barış alıcı seneye monte edilebilir. barış da artık fizik gücünü geliştirsin fiziği zayıf barışın. ikili mücadelelere giremez ama bence iyi topçu. ademin yerine denensin derim. adem artık sıkmaya başladı. erzuruma 3 puan lazım bize de lazım bakalım nolacak haftaya. kardeş takım erzurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş dediğin Erzurum’un taraftarı düşmanımızın yapmadığını yaptı orada bizim taraftara. Dost diyip durmayın şunlara. Aynı durumda biz olsak acımazlar. Avrupaya gidip kasayı doldurmaya bakarlar. Geçin bunları. Bizim bizden başka dostumuz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (4 yıl önce)
    Kamaranin bu takimda yeri yok
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    üç pundan dolayı malatyamı canı gönülden kutlarım.. ama gözle görününen şu var. takımda kesinlikle disiplin yok. ve sistemsiz oynadık. malesef disiplin yok. seneye kesinlikle ve kesinlikle sistemi olan hocaya ihyiyaç var. sistemi olan derken erol hoca gibi biri değil cesaretli oynayan sistemli hocaya kesnlikle iytiyaç var..
    0
    0
    Yanıtla