SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa'dan Direkt Uçuşlarda Malatya Yok!

0
Güncellendi - 2020-06-04 03:06:00
Avrupa'dan Direkt Uçuşlarda Malatya Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa'dan Anadolu'nun dört bir yanına direkt uçuşlar yapılacak. Direkt uçuş yapılacak iller arasında Elazığ bulunurken, Malatya yeralmıyor.

Dünyanın 127 ülkesine gerçekleştirdiği tarifeli yolcu uçuşlarını 28 Mart tarihi itibarıyla durduran THY, yurt içi ve yurt dışı seferlerini kademeli olarak yeniden başlatıyor.

THY, yaşanan olağanüstü süreç sonrasında yolcuların seyahat beklentilerine ve ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla 18 Haziran tarihi itibarıyla Avrupa'da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek.

Gökyüzünden ayrı geçen iki aylık süreçte, ulusal ve uluslararası otoriteler ile iş birliği içerisinde adımlar atan küresel marka THY, bir yandan da yeni dönemin hazırlıklarını sürdürdü.

Misafirlerinin uçuş güvenliği ve sağlığını en öncelikli konu olarak değerlendiren şirket, seyahat tercihlerindeki beklenti ve ihtiyaçları analiz ederek Avrupa’da; Almanya, İsviçre, Avusturya, Hollanda, İsveç ve Danimarka’dan Anadolu’daki 14 noktaya direkt ulaşım köprüsü kuracak.

THY, yeni dönemde Avrupa’dan Anadolu’ya icra edeceği uçuşlarında daha önce hiç planlanmamış yeni rotalarda da uçmaya başlayacak. Planlamaya ilk kez dahil edilen; Basel-Gaziantep, Hannover-Diyarbakır, Salzburg-Ordu/Giresun, Frankfurt-Elazığ, Amsterdam-Kayseri uçuşları, bu yılın yaz dönemi için planlandı ve biletleri satışa açıldı.

Bu uçuşlara ek olarak geçen dönemlerde de sefer icra edilen uçuşlar, yolcuların en çok uçmak istedikleri gün ve saatlere göre yeniden planlandı.

Yurt dışı uçuş noktaları; Almanya'da Münih, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg, İsviçre'de Zürih, Cenevre ve Basel; Avusturya'da Viyana ve Salzburg, Hollanda'da Amsterdam; Danimarka'da Kopenhag ve İsveç'te Stockholm olarak belirlendi.

Yurt içi uçuş noktaları; Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı.

Uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere "www.turkishairlines.com" resmi internet sitesinden, "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşılıyor.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • ilhan (3 yıl önce)
    Bizim bu kadar milletvekilimiz Büyükşehir olması için canla başla çalıştılar ve nihayetinde El birliği ile Büyükşekir yaparak Başları göğe erdi.Büyükşehire bakın sadece ismi büyükşehir ama Elazığdan küçükmüş demek.Vekiler uyursa cemaat ne yapmaz.Yazıklar olsun Malatya ve Malatyalı uyumayın artık gözlerinizi açık oy için gelip burada Mitingler yapanlar oy u alınca da arkasına bile bakmadan gidiyorlar.Sizin kara kaşınıza kara gözünüze meraklı değiller.UYANIN artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Din, iman edebiyatı yapa yapa saf Malatya halkını açlığa mahkum edecekler. Gak deyince ama, din deyip susturulan, guk deyince ama, yine din deyip susturulan., hizmet isteyince CHP'mi (bu arada vallahi CHP'li değilim) gelsin yani diyerek kandırılan ve en önemlisi hakkını aramasını bilmeyen, organize olamayan bir Malatya halkı var. Bunu gören siyaset, "nasıl olsa bunlar ne yaparsak yapalım tepki vermiyorlar" diyerek bütün hizmetleri daha küçük şehir olan, ama tepki koymasını bilen Elazığ'a kaydırmakta bir sorun görmüyorlar. Ey Malatya halkı, hizmet istemek sizi günahkar yapmaz. Ayrıca sahi ya, Şehir Hastanesi olmayan kaç büyükşehir vardı. Elcevap: olsun "Reis" için ölmeye razıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Yarin bir tane duseldorf seferi acarlar milletin gazini alirlar merak etmeyin Vagon onarim fabrikasi Yeni cevreyolu Yeni havalimani Sehir hastanesi Falan filan... bir seyler yapilmistir inkar edecek degiliz ama stratejik isler projeler hep vaad olarak secim malzemesi yapildi. Millet buna goz yumdu oy verenler dusunsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Malatyamız Akpartiye iy verdikçe birileri içeriden sabote etmeye milleti küstürmeye çalışıyor, 6 milletvekili var hadi ağbaba muhalefet ya diğerler ne iş yapar?
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (3 yıl önce)
    Bizim vekiller hala on beş temmuz daki payendeleri atımaya devam ediversin..Hızlı tren hdpli belediyeler olan karsa gene antep üzerinden diyabakır ve mardine gidiyor.Malatya hesapta bile yok.Nasılsa oylar çantada keklik.Bakın belediye çalışanlarının yüzde kaçı malatyalı?..Neredeyse malatyalı bir elin parmakları kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    arkadaşlar büyükşehir belediye binası yanına kepçe ve çöp arabaları dizmişler yaa.. memlekette hizmet var . daha ne istiyosunuz büyük şehiriz dahaa yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (3 yıl önce)
    Elazig havalimanini boykot edin. Malatyalilar ucmasin elaziga. Kim ucarsa ucsun. Ama nafile.Elazigin 30% yolcusu Malatya yolcusu.Kendimizin elinde. Milletvekilleri zaten yararsız insanlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (3 yıl önce)
    bunun tam yorumu : REZALET veya sahipsiz malatya ne derseniz diyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Tavuk pini gibi havalimanı olan, uçak sefer sayısı az olan bu nedenle biletleri fahiş fiyata satılan, sözde büyükşehir, ulaşımda hep mağdur edildi edilmeye devam ediyor. Ve yıllardır kanayan bu yaraya sayın vekiller çare olmadılar çare bulamadılar. Gidinde karadeniz şehirlerinin havalimanlarına uçak sefer sayılarına bakında ibret alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duman (3 yıl önce)
    Yurt dışında genelikle Almanyada Malatyalı on binlerce insan var. Genelikle her yıl yaz aylarında Malatyamızı ziyaret ediyorlar, bu nedenle en azında yazın üc ay Haftada birgün Berlin, Frankfurt, Münih, Hamburg ve Düsseldorf´dan Malatyaya direk uçuşlar yapılmalıdır. Yetkili kişiler Malatya nın bu sorunu için, neden calışmıyor yardımcı olmuyorlar? Bol keseden atıp tutan Politikacılar neredesiniz? neden şimdi susuyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (3 yıl önce)
    iyi olmuş malatyaya.az bile.müstehak size kardeşim.eskiden yurt dışı uçuşlarımız vardı.ama herşeye ağam paşam derseniz elinizdekileri bir bir alırlar.örnek tekel örnek sümerbak.şimdi git sıtmapınarı esnafı ağlıyo.o eski satışlar yok diye.ama tekeli sümerbankı satarken alkışlıyodunuz.ii oluyo size.
    0
    0
    Yanıtla
  • yilo (3 yıl önce)
    arkadaslar ,,THY diger sirketi olan SUN EXPRESS almanya -dusseldorf dan direk malatya seferleri var ,bir sure sonra hollanda amsterdam dan da direk ucus olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    malasef bizde söylem var eylem yok. söylem bir türlü eyleme geçmez... süperligde takımın var. üç tane organiza sanayin var.. iki tane üniversiten var.. karaciğer naklinde dünya 2.cisi avrupa ve türkiyede birinci. yurt dışında hasta geliyor çünkü. yurt dışı uçuşu beceremiyorlar yazıkk çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (3 yıl önce)
    Önemli değil bize 10 tane kepçe verirler susarız.Anlamadığım Malatyamı Büyükşehir Elazığmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Geri memleket (3 yıl önce)
    Yurtiçi ne var da yurtdışına yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    La fontaine'den masallar. 20 yıldır aynı nakarat! Kuzey çevre yolu, vagon onarım fabrikası, yüksek hızlı tren, şehir hastanesi, yeni hava alanı, bölge müdürlükleri vs. Türkiye'de Ak partiye en fazla oy veren üçüncü iliz. oyumuz reise diyoruz ama vekillerimiz Malatya'dan daha az oy alan elazığ'a çalışıyor. bir daha ki seçime size oy moy yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun güya büyük şehiriz. Bölge müdürlükleri elazığ'a, 30 büyük şehre söz verilen şehir hastanesi elazığ'a, yurt dışı uçuşlar elazığ'a. Ak parti son seçimde Malatya'da %70, elazığ'da %55 oy aldı. Böyle giderse bir daha ki seçimde Ak partinin oyları düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Malatyalılar buna layık ,Malatya'daki resmi kurumların müdürleri Elazığlı kurumlardaki Malatya'lıların tayini yapılıyor tayini yapılanın yerine Elazığlı getiriliyor fakat ne hikmetse Malatya siyasilerinin sesi çıkmıyor Elazığ ilinde bir Malatya'lı Müdür atansa siyasiler ayağa kalkıyor getirmiyorlar onun için elimizdeki çok şey böyle kayıp gider bu siyasiler olduğu süre.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmets (3 yıl önce)
    şehirler arası uçuş saatleri de gecenin veya sabahın kör karanlığına göre zaten. malatya'da birçok kurumun bölge müdürlüğü yok. büyükşehir olduk ama 29 büyükşehir + malatya demek daha doğru sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİR e yakışır bir havaalanımız yok. ASKERİYE ile aynı havaalanını kullanıyoruz. YAZIK vallahi diyorum sadece.. SİVİL HAVAALANIN olmazsa olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirza (3 yıl önce)
    bütün bakanlıklar müsteşarlıklar bölge müdürlükleri karadenizlilerin elinde ve üstüne üstlük seçtiğimiz vekillerde yetersiz olunca Malatya sıradan bir il gibi oluyor Daha bir çevre yolumuz yok havalarımız el kadar daha bu iyi günlerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Bu olay Malatyanın siyasetteki gücünü ortaya koyuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (3 yıl önce)
    Memo44 saksakci millet şov yapan milletvekili ile alakalı nasıl bir durum çıkardın merak ettim açıklarsan bizde öğrenelim..arz talep meselesi sen 50 kişi gideceğin yere 3 kişi ile gidersen zarar edersin doğal olarak gitmezsin. Yaptığın yorum da çok boş bir yorum fırsat kolluyosun lafı devlete millete söylemek için
    0
    0
    Yanıtla