SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Ali İhsan Kal Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-02-10 16:41:19
Avukat Ali İhsan Kal Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'na kayıtlı serbest Avukat Ali İhsan Kal, geçirdiği kalp krizinin ardından olduğu kalp ameliyatından sonra vefat etti.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra Malatya'da serbest avukatlık yapan 50 yaşındaki Ali İhsan Kal'ın, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirdiği, 2 gün önce de Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kalp ameliyatı olduğu ve yoğun bakıma alındığı, Pazartesi gece yarısından sonra vefat ettiği bildirildi.

2 çocuk babası olan Ali İhsan Kal'ın cenazesi, 9 Şubat Salı günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine merhumun ailesi ve yakınları, dost ve meslektaşları ile vatandaşlar katıldılar.

malPanao01atyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • mehmet öncü (7 yıl önce)
    sevgili dostum güzel insan yeni duydum allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet HASKOLOĞLU (8 yıl önce)
    Gerçekten dost bir kardeşimizi kaybettik. Acımız büyük. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gokalp Alanko (8 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Ataturk orta okulundan sinif arkadasimdi rahmetli.
    0
    0
    Yanıtla
  • cavit yasar cokun (8 yıl önce)
    Kivrem ALI IHSAN KAL,a affi,merhameti bol olan ALLAH, dan hani gani rahmet ,mekaninin cennet olma,sini diler AILE efradina bas sagligi ve sabirlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati ULUATA (8 yıl önce)
    Liseden sınıf arkadaşım, can dostum, Ali İhsan'ın vefat haberi beni ziyadesiyle üzdü. Cenab-ı Allah'tan rahmet eylemesini niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.M.alper DABAĞ (8 yıl önce)
    Fakültede iki yılımızı İstanbul Altunizade devlet yurdunda birlikte keyifle geçirmiş olduğumuz, Mesleğin en sıkıntılı anlarında dahi gülümsetmeyi becerebilen , Malatya barosunun büyük kaybı kıymetli Ali dayıma Rabbimden rahmet , geride kalanlarına da sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAİD HAKTAN (8 yıl önce)
    ORTA OKULDAN BERİ TANIDIĞIM ARKADAŞIM.ALLAH CC RAHMET ETSİN SANA...RESULULLAHA KOMŞU OLURSUN İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner hoşhan (8 yıl önce)
    Allah rahmet etsin,mekanı cennet olsun ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Akın (8 yıl önce)
    Sevgili kardeşim ş.k.ö endüstri Meslek lisesi arkadaşım,, hemde can dostum. Sana Allahtan rahmet diliyorum, Aile ne sabır diliyorum, Nur içinde yat,, MURAT AKIN
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (8 yıl önce)
    sevilen sayılan bir arkadaşımızı kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyorum.Allah mekanını cennet etsin ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Bir yıldız daha kaydı, hukuk camiasından. Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • hulisi yılmaz (8 yıl önce)
    Adam gibi adamdı dosttu fakir fukaranının babasıydı iyi insandı rabbim gani gani rahmet eylesin sevenlerine ve ailesine sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver (8 yıl önce)
    Lise yıllarından beri tanıdığım , iyi insan , iyi bir arkadaşımdı.Yüce Rabbim gani gani rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.F.BETÜL AKSOĞAN (8 yıl önce)
    Malatya için, hukuk camiası için gerçek bir kayıptır kendisi.İnsan olarak da herkesin sevgisini ve saygısını kazanmıştır, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    EBEDİ HAYATA GöçEN MÜSLÜMAN MÜMİN KARDEŞLERİMİZE YÜCE ALLAH DAN RAHMET KEDERLİ AİLE FERTLERİNE SABIRLAR DİLERİM. RUHLARI İçİN ALLAH RIZASI EL FATİHA.
    0
    0
    Yanıtla