SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Ateş Etmiş!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:41:36
Avukat Ateş Etmiş!
A- A+ PAYLAŞ

Ateş edildiği ihbarından sonra park halinde bulunan otonun yanına giden polislerle görüşen araç sahibi, avukat olduğunu, kendi silahıyla havaya ateş ettiğini söyledi. Avukat hakkında, "Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması" suçlamasıyla işlem yapıldığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Salı sabaha karşı 01.30 sıralarında Karakavak bölgesinde bir otodan ateş edildiği ihbarı üzerine, park halindeki araç polisler tarafından bulundu. Araçta bulunan 33 yaşındaki K.A. adlı şahıs, kendisiyle görüşen polislere, avukat olduğunu, taşıma ruhsatlı tabancasıyla ateş ettiğini belirtirken, olay polis vukuat raporunda21.02.2012 günü park halinde olan aracın yanına gidildiğinde aracın dışında ve içerisinde boş mermi kovanlarının olduğu görülmüş, araç sahibi şüpheli şahısla görüşüldüğünde kendisine ait olan taşıma ruhsatlı tabancası ile aracının içerisinden havaya silah ile ateş ettiğini doğrulamış ve şahıs kendisinin avukat olduğunu söylemiş, daha sonra şahıs kendi rızası ile görevlilere tabancasını ve boş şarjörünü, silah taşıma ruhsatı ile birlikte teslim etmiş, konu ile ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ve suç delili 21.02.2012 günü C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir. “ bilgisiyle yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız