SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Barış'ın Eşi Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Görüş Gazetesi'nin eski yazıişleri müdürlerinden, Malatya eşrafından merhum Avukat Talat Barış'ın eşi Meftune Barış (fotoğrafta) İstanbul'da vefat etti. Bu arada, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Öğretmenliği ABD Başkanı Yrd.Doç.Dr. Adil Vural'ın da vefat ettiği öğrenildi.

YARDIMSEVENLER DERNEĞİ BAŞKANI KILIÇASLAN'IN ANNESİ..
Merhum Avukat Talat Barış'ın eşi, Yardımsevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Ayten Kılıçaslan ile Seher Barış, Gülten Tolunay ve Fahir Barış'ın anneleri, işadamı Turhan Kılıçaslan ve Nihat Tolunay'ın kayınvalideleri, Microsoft Avrupa-Ortadoğu ve Afrika Stratejik İş Geliştirme Direktörü Mustafa Kılıçaslan ile Microsoft MSN Ortadoğu Bölge Müşteri Yetkilisi Murat Kılıçaslan'ın anneanneleri Meftune Barış, İstanbul Feneryolu'ndaki evinde vefat etti.

Bir süredir hasta olan ve 79 yaşında iken vefat eden Meftune Barış'ın cenazesi, Salı günü Fenerbahçe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Büyükbakkalköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Merhumenin ailesi; cenaze törenine çiçek gönderilmemesi, arzu edenlerin Malatya Eğitim Vakfına bağışta [(212)251 3738 veya (212)251 1076] bulunmaları ricasını dile getirdi.

YRD.DOÇ.DR. VURAL'IN VEFATI..
Öte yandan, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Adil Vural da, Pazar akşamı vefat etti.

Cuma gecesi kalp krizi sonucu Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan 65 yaşındaki Vural'ın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı ve Pazar akşamı 19.30 sıralarında vefat ettiği bildirildi.

Aynı zamanda önde gelen ud sanatçılarından olan evli ve 2 çocuk babası Vural'ın cenazesinin, Pazar gecesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Niğde'ye gönderildiği öğrenildi.

FUARCILIK MÜDÜRÜNÜN BABASI..
Bu arada Malatya Belediyesi bünyesindeki Fuarcılık A.Ş.'nin genel müdürü Ahmet Özbildirici'nin babası Ramazan Özbildirici de kalp krizi sonucu vefat etti.

65 yaşındaki Ramazan Özbildirici'nin cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız