SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Cinayeti Şüphelisi Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:53
Avukat Cinayeti Şüphelisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep'te, bir ay önce ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gaziantep Barosu avukatlarından İsmail Akkaya'yı öldürdüğü iddia edilen Tuncay K., İzmir polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gaziantep Barosuna kayıtlı avukatlardan İsmail Akkaya (63), 18 Aralık 2014 tarihinde Çukur Mahallesi İsmail Say Sokak üzerinde bulunan Ömer Yetkin İş Merkezi’nin 4. katındaki ofisinde, av tüfeğiyle vurulması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayeti gerçekleştiren kişi veya kişilerin peşine düştü. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından cinayetin aydınlatılması için özel on kişilik ekip oluşturuldu. Bu ekibin yoğun çalışması sonrası her türlü delil ve ipuçlarını mercek altına alan polis, cinayetin gerçekleştiği iş hanının ve İsmail Say sokaktaki tüm iş yerlerinin güvenlik kameralarını tek tek taradı. Polis, iddialara göre, cinayetten sonra binayı hızlı ve telaşlı bir şekilde terk ederken görüntülenen şahsın, uzun araştırmalar sonucunda Tuncay K.(49) olduğu belirledi. 

ZANLI İZMİR'DE YAKALANDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin İzmir'e kaçtığını tespit etti. İzmir Emniyet Müdürlüğüyle irtibata geçen Gaziantep ekipleri, şahıs ile ilgili bilgileri meslektaşlarıyla paylaştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Müdürlüğü ekipleri, Tuncay K.'nın yerini kısa sürede tespit etti. Cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen Tuncay K., polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Tuncay K.'nın ifadesinin alınmasının ardından Gaziantep'e gönderileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız